Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: 2025, zárás
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizsolti
csendes tag
hello!
szerintem is szükség van arra, hogy ez a cikksorozat folytatódjon, hasonlóan vélekedek a c++-ról is. ez a cikk szerintem szakmailag magasabb színvonalú, mint a c++-os. ennek ellenére nem gondolom, hogy a c++-os rossz lenne. végzett programtervező matematikus vagyok, amivel azt szeretném csak mondani, hogy amit írtok programozás kapcsán, azt simán megértem. de aki kezdő, annak talán a számomra színtiszta szöveg zavaros lenne, ezért szerintem a c++ -os cikk nyelvezete talán éppen megfelelő a cikksorozat szándékához mérten.
2 évig programoztam .net/C#-ban, jelenleg 1 éve c++-ban. több kurzust is tartottam .net kapcsán egyetemen, úgy érzem állíthatom, hogy profi vagyok a témában. mindenesetre, ahogy tőlem telik, követni fogom mindkét cikksorozatot.
érdeklődök esetleg elvetődhetnek a dotnetszeged.hu oldalra, ahol .net-el, C#-pal (és microsoft-os termékekkel) kapcsolatos blog bejegyzések, fórumok vannak. a blog-ok egy részét jómagam írtam. egyet kiemelnék, ami a jelen cikkhez is kapcsolódik: Hello World program írása IL használatával, C#-ból generálva). csupán érdekesség, gyakorlati haszna csekély.
(az oldal ma, júl. 29-én nem érhető el karbantartás miatt, ezért sem tudtam linket adni az említett post-ra)sok sikert kívánok a továbbiakban és bocs a hosszú hozzászólásért
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- sziku69: Szólánc.
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest