Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
ViZion! Galaxis útikalauz default
gyógyszereket nem tudom honnan vetted, én minden betegséget sörrel gyógyítok
én azt vallom, hogy kizárni nem szabad semmit, mint "lehetőséget" tehát, aki nem hisz Istenben az nagyon rossz álláspontot képvisel, ha egész életét úgy éli le, hogy matematikailag kizárja. Mert mi van, ha van? Viszont, aki hisz Istenben, az melyikben? Melyik hithez és valláshoz vagy a sok Isten közül, vagy az egy és az is három. Na mindegy, aki hívő, az a legveswzélyesebb utat járja, mert simán belefér, hogy ugyanott végzi, mint aki nem hívő. Háhhh de bonyás
egy biztos, abból még nem lett baja senkinek, hogy elkezdett gondolkodni valamin.Lompos48! Maxi thx. a pontosításért, legalább ez a része is tisztába lett téve, ember össze-vissza olvas dolgokat a neten, meg könyvekben, s ilyen félinfókat tárol, közöl. De legalább nem 10 évet csúsztam el

sabaton667! Szerintem ez ájronméden
az is default
régen bakelitoztam, ami csak megjelent már szaladtam érte, később sátánista lettem, Venom meg ilyenek, fordított kereszt a nyakamba, piros festékkel lelocsolt póló, mint ha véráldozatot fogyasztottam volna 
Kari1! Ez is azt bizonyítja, hogy egy jó informatikus nem ott kezdődik, hogy felderíti egy gép hibáját, hanem tud türelmesen barchobázni

Mindjárt folytatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
gyógyszereket nem tudom honnan vetted, én minden betegséget sörrel gyógyítok
én azt vallom, hogy kizárni nem szabad semmit, mint "lehetőséget" tehát, aki nem hisz Istenben az nagyon rossz álláspontot képvisel, ha egész életét úgy éli le, hogy matematikailag kizárja. Mert mi van, ha van? Viszont, aki hisz Istenben, az melyikben? Melyik hithez és valláshoz vagy a sok Isten közül, vagy az egy és az is három. Na mindegy, aki hívő, az a legveswzélyesebb utat járja, mert simán belefér, hogy ugyanott végzi, mint aki nem hívő. Háhhh de bonyás
régen bakelitoztam, ami csak megjelent már szaladtam érte, később sátánista lettem, Venom meg ilyenek, fordított kereszt a nyakamba, piros festékkel lelocsolt póló, mint ha véráldozatot fogyasztottam volna