Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundilolo
tag
Ezzel tisztában vagyok én is. Minden annyit ér, amennyit adnak érte. Azt meg nem látom egyenlőre, hogy kevés lenne az AGP-s kártya. Ugyanazon típúsok között is vannak hatalmas eltérések. Sok dolgot meg fel lehetne hozni a régi termékek drágulása mellett. Egy X1950 Pro-t sikerült vennem 11ezerért. Alacsonyabb teljesítményűrt dupla annyit kérnek, illetve nem is gondolkodnak a tulajok, csak "meghirdetem ennyiért biztos elviszik, most jól le húzom, tele leszek pénzzel" elvvel teszik fel őket.
-
Lenry
félisten
mi ebben a meglepő? minden annyiba kerül, amennyiért elviszik. ha ezeket ennyiért veszi a nép, akkor ennyit érnek.
nem gyártják, fogy a működőképes készlet, persze, hogy drágul
-
Vegyél újabb gépet, és akkor már az az ár amit kérnek a pcie-s kártyákért, elveszik a többi ár mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SUSE Linux
- BestBuy topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- GTA VI
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest