Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrika
tag
nem értem, miért kerül ennyire előtérbe a fogyasztás
amennyivel egy PC többet fogyaszt ugyanazon a felhasználói igények kiszolgálása közben, az egy izzó, azaz pár száz forint havonta? vagy tévedek?egy normális PC szerintem halkabb, mint egy laptop, azaz terheletlen állapotban egyformán hangtalan, terhelve viszont a PC csendben marad
senki sem hallott még süvítő laptopot, csak azért mert pl. a barátnő a fészb. jáccott ?
-
Gabrika
tag
igaz, de olyan szomorú, hogy ez a felhasználókat, vásárlókat teljesen hidegen hagyja.
mostanában vagyunk szvsz annak tanúi, hogy a technika ezen része lassan de biztosan leelőzi a tömegek igényeit, s ha azok stagnálnak és nem fejlődnek akkor a technika sem fog tudni úgy fejlődni

személy szerint én nem értem, mitől van most ekkora hatása a mobilitásnak, a sok sok más szempont felett, mert bár már történelem, de akár milyen pici volt egy zx81-es mégis csak helyhez volt kötve, s nem bántam, most sem kell sokkal több mobilitás
mókásak azok az extrapolációk, amik egy aktuális trendet vetítenek a jövőbe a nélkül, hogy a jövőben felmerülő lehetséges új szempontokat figyelembe vennék
pl. "2010-ben kezelhetetlen problémát fog okozni a népesség növekedéséből és a közlekedési igények kielégítéséhez szükséges lovak szarának összegyűjtése, tárolása és feldolgozása" 1890
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest