Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
És ezeket a lakossági igényhelyeket mi alapján döntötték el?
Hajdú-bihar, Hajdúböszörmény járás, Bodaszőlő esetében például semmilyen vezetékes szolgáltatás nincs. Van egy vezeték nélküli rendszer, de egyre több embernek nem elérhető a szolgáltatás a terepviszonyok változása miatt. Nekem konkrétan két éve nincs netem, mert közénőtt egy fa magánterületen.
Mivel tudom, hogy semmilyen más szolgáltatás nem elérhető a területen maximum a mobilnet így feleslegesnek tartottam a szolgáltatókat zaklatni a vezetékes net iránti igényemmel, gyakorlatilag 2 éve bementem, és megkérdeztem hogy mikor lesz az edge helyett normális mobilnet, akkor szóba került a vezetékes is.
Szóval itt is lenne igény talán több is mint a fenti példában említett 11 fő. Mégsem látni a listában.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Értem, köszönöm. Azt hittem van annak köze hozzá, hogy amikor pl anno mobilszámlát akartam befizetni mindig rákérdeztek, hogy milyen vezetékes szolgáltatást tudnak nekem ajánlani, és mindig megegyeztünk abban, hogy semmilyet. Persze egy ideje már kártyáról fizetek, így nem lehetek igény ehhez a fajta mintavételhez.
Innentől kezdve már csak az kérdéses, hogy ha egy utcában van sok sárga pont, és közte pár elszórt kék, akkor az hogyan alakul ki?
Azaz a lenti képen én sacc a negyedik-ötödik pont lehetek az út alsó oldalán. Ha földben hoznak mindent, akkor a mi oldalunkban kell ásni, mert a másik oldalt közmű van. Ha levegőben hozzák, akkor megint a páratlan oldal a nyerő, mert ott van a 0.4KV oszlopsor, a páros oldalon pedig 20KV van. Egyéb közműnek a pár évvel ezelőtti csatornázásnál nem lett kialakítva semmi. De az a pár kék az út túloldalán van.
Át lehet itt valahogy kerülni a sárgából-kékbe? Szándéknyilatkozat, hosszabb hűség, bekerülési költség különbözetének részleges térítése, vagy valami fekete kakas áldozása a keresztúton teliholdnál?
Ja, igen. A kép:
Szerk.: Vagy ezügyben a dokumentumban lévő kapcsolattartót keressem?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tippem lenne, de nem akarom borzolni a helyzetet. Fel fogom venni a kapcsolatot a kivitelezés kezdete előtt a dokumentumban megadott helyi kapcsolattartóval, és kikérem a véleményét. Ez nagyon sok "ha" eltűnéséhez vezethet, ezért mindenképpen megéri azt a pár perces telefont, vagy mail váltást.
-
törölt tag
Szép napot.
Zelemér, és Bodaszőlő között (Böszörményi járás) a bicikliút, és az erdő széle között mintha kpe csövet fektetnének. Sacc vastagabb mint 40mm, és nem látszik rajta szinezőcsík. Lehet ennek már köze a helyi fejlesztéshez? -
törölt tag
válasz madagaszkar #258 üzenetére
A cikkben lévő pdf-ben lévő járási kivitelező kapcsolattartója fog neked pontos választ adni. Hívd fel.
Nálunk is lesz csúszás. A kivitelező leállt, mert az EON féle oszlopokon való vezetéshez szükséges alkalmassá tételre vár. Azaz, hogy az EON munkavédelmileg alkalmassá tegye (átalakítsa, vagy nyilatkozzon az alkalmasságról) azon oszlopok esetén ahol a KIR (kisfeszültségű rendszer) lesz telepítve.
Az én járásomban lévő fenti pdf-ből kiolvasott kapcsolattartó azt nyilatkozta, hogy ha a tárgyi feltételek adottak, akkor mehet a szerződéskötés. Azaz ha a gerinchálózatra rá van akasztva a falu, akkor ahogy utcáról-utcára rakják az optikát szinte már akkor meg lehet rendelni a szolgáltatást amikor lemászik a szerelő az oszlopról.
-
törölt tag
Hehe... Bodaszőlőn kb ugyanez van 2017 közepe óta. Főutcán kész a gerinc, elvben Hajdúböszörményben ott a kábel túlsó vége, és megálltak.
Én feladtam. Invitelt nem tudok rendelni, mert belenőtt pár fa a rálátásba, így év elején váltottam korlátlan, megosztható mobilnetet a telekomtól, az előfizetéses kártyámra. Mobilnetet amúgyis sokat használok, így ha lenne egy otthoni szolgáltatás, és mellé egy mobilnet az is kb annyiba lenne mint ez. A mobil SZIP árakat nézve még nem is járok rosszul.
-
-
törölt tag
Valamivel arrébb vagyok Bodaszőlőn.
Nekünk egyszer azt mondták, hogy a NIF azért csúszik nálunk, mert egy HB-be más irányból érkező projectet be kell várni, mert az utolsó párszáz méter, és az oldali rákötés az ő pályázatukban van benne. Akkor lehet most összeértek a vonalak? -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest