Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) btz


btz
addikt

SZIP - Kivitelezés követése (KKP)
KIFÜ szerepe a projektben: Projekt gazda
Projekt azonosító: GINOP-3.4.4-16-2016-00001
Indítás: 2016
Zárás: 2018
Támogatás összege: 400 Millió forint
Projekt státusza: Folyamatban lévő

Projekt rövid leírása:

A SZIP keretében megépülő hálózatok szakszerűségét, elvárt minőségét, jogszabályi feltételeknek való megfelelését biztosító felügyelőmérnöki humánhálózat kiépítése és működtetése.

A KKP projektben a SZIP keretében kiírt szélessáv pályázatokhoz kapcsolódóan, de attól független tevékenységként, állam megbízásából eljáró felügyelő mérnökök (FEM) felülvizsgálják a tervezési és a kivitelezési munkákat a fejlesztési beruházás műszaki jellemzőire, eljárásaira és megvalósítására vonatkozóan.

A projekt keretében az állam megbízásából eljáró felügyelő mérnökök (FEM) tervszerűen ellenőrzik a szélessávú hálózat pályázati nyerteseinek, és az önerős fejlesztéseket megvalósító szolgáltatóknak, valamint szükség esetén az állami NGA szolgáltató kiviteli tervezési és kivitelezési tevékenységét. Az ellenőrzések a pályázatban, valamint a támogatási szerződésben, a szolgáltatók által vállalt lefedettség és technológiai megvalósítás magas szintű hálózati és szolgáltatási minőségére, a támogatási összeg hatékony felhasználására, és a határidők betartására fognak fókuszálni.

A KIFÜ mint Projektgazda gondoskodik a felügyelő mérnökök kiválasztásáról, felkészítéséről, szükség szerinti képzéséről, valamint az egyes pályázati szakaszoknak megfelelő ütemben elkészítendő munkatervekről, és azok teljesítéséről, adminisztrációjáról. A projekt felhasználja a HTMR projektben megvalósított rendszer IT támogató képességeit, folyamat - menedzsment és riportozási lehetőségeit.

A projekt megvalósítási határideje: 2018.12.31.

ⓑⓣⓩ

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.