- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitpork
nagyúr
Csak az automata

-
BoB
veterán
-
akom
őstag
Örülök, hogy megírtad a tapasztalataid.
Ha minden jól megy akkor az év végén, jövő év elején én is veszek egy NC-t.
Még nagyon vacillálok az SD és XD között.
Leginkább napi ingázásra használnám (Külváros-belváros), illetve évente jó lenne legalább 1-2 túrát is csinálni vele.
Honda NC750SD 2016 tesztvezetésen voltam. Szerelem első látásra. Bevallom őszintén nekem nem volt gondom a teljesítménnyel. A specifikáció elolvasása után még talán pozitívan is csalódtam.
A DCT pedig valami csoda.
Ami számomra meglepő volt, hogy alig van itthon eladó használt belőle. Az új árához képest pedig a külföldi ajánlatok nem annyival olcsóbbak hogy az embernek megérje kimenni érte.
-
Redneck
nagyúr
Nekem bejön a koncepció, szívesen kipróbálnám. Mivel hétköznap sokat kell városban mennem, tetszik az automataság, autóban ülve is szeretem!

-
tboldi
nagyúr
A CB500X jobb.

Amúgy az F800R-ről mikor akarsz írni? Már több mint egy éve ígérgeted.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
távcsőves
senior tag
Köszönöm!

-
BoB
veterán
Abszolút. Az ingázás szempontjából lényeges hogy kényelmes az üléspozíció, van beépített csomagtartó, a fogyasztás átlag 3.5, az alkatrészek pedig olcsóak.
Viszont ha használtat nézel, a 2016 előtti modelleken az első futómű elég rossz, és a váltó programozása sem jó annyira.
-
BoB
veterán
Ezt nem írtam le, de számomra a robogó nem motor, és kifejezetten nem szeretem. Ennek okai:
- a váltó megoldása: folyamatosan visító motor, mert nincs fix kapcsolat (röpsúly), ezért egyáltalán nem úgy reagál a gázkar mozgására mint egy normális motor
- az üléspozíció, a forma, a lábak helye, maga az ülés
- egyáltalán ahogy kinéz
- a kerekek méreteEgyszóval egy rendes motor és egy robogó teljesen más.
-
Warpig
aktív tag
Akkor ott a robogó, azon se kell váltani

-
BoB
veterán
Nagyon nehéz, de annyira alacsony a gép tömegközéppontja, hogy egyáltalán nem tűnik annyinak:

A gond inkább az, hogy magas az ülés (830mm), és az én 170-es magasságommal mindkét oldalon csak lábujjhegyem érinti a talajt, vagy csak egy oldalon stabilan. Komplex helyen megállva (erős emelkedő, stb) ez okozhat gondot. Ha jól rémlik te sem vagy valami magas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Viccrovat
- LG LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Gamer PC! i7-9700 / RTX 4070 12GB / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)