- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortol
senior tag
Semmiben nem változtak a használati szokásaim. Ugyanúgy használom a telefont, ahogy éveken keresztül eddig is használtam az elődjét, ezért számomra a tökéletes választás volt, hisz az elődjét másfél naponként tölteni kellett nekem is.
De ez nem is lehet vitatéma, mert akinek az élete a mobiltelefonon való egésznapos lógásról szól, annak semmi sem lehet elég jó. -
nortol
senior tag
Mivel nincsen feleslegesen agyon túrbózva mindenféle extraszupermodern technikákkal, mint 8 magos processzor, magonként 2 Ghz és társai, így egy nagyon szolíd fogyasztása van a telefonnak, mindemellett nagyon jó teljesítménnyel rendelkezik a "csak" 4 magos proszesszorral, melyek nem akarnak több gigahertzen menni, megelégszenek az 1 gigahertzel is...
A telefon tényleg gyors, a mindennapi használatra tervezték, olyan emberek számára, akik az átlagot szeretnék csak, de nagyon hosszú újratöltési időközökkel... -
nortol
senior tag
Még korai pontos adatokat mondanom, de csütörtökön koradélután töltöttem fel, azóta folyamatosan nyúzom, telepítgetek, próbálgatok és minden más, ami elképzelhető, így ebben a pillanatban 47%-on van az akkumulátor 7 és fél óra aktív képernyővel.
Viszont sok helyen írták, hogy kell 3-4 töltési ciklus, mire azt lehet mondani, hogy az akku elérte a teljes kapacitását.
Vagyis amit fentebb írtam, az még egy nagyon nem pontos adat...
Ez ugye függ attól is, hogy mekkora a képernyő megvilágításának az ereje. Ez nagyban befolyásolja a végeredményt is.
-
nortol
senior tag
Jelenleg is csak 2G-t használok, wifit sosem, szal az Én használati szokásaim alapján az egy hét a minimum, amit a telefon ki kell, hogy bírjon.
A jelenlegi telefonom, az atrix 4G már lassan 4 éves, de 3 biztosan meg van, és 3 naponként töltöm azt is folyamatos 2G kapcsolat mellett.
Mint mondtam, a használati szokásaim alapján ez a telefon lesz számomra a tökéletes "kütyü" :-)A lenovó p780-at a 4000-res akkumulátorral használják 3-4 napig általános használattal, az enyémhez hasonló használati szokásokkal egy hétig is, akkor ez a telefon több mint egy hetet is ki fog bírni nálam.
Öröm és boldogság :-)
-
-
bteebi
veterán
Engem nem zavar, ha nevesincs, csak jó legyen
. Ez például ennyi pénzért kifejezetten ígéretesnek tűnik. A hatalmas akksiért mindenképp megérdemelnek egy piros pontot, és bár egy kicsit vaskos a készülék, de még simán vállalható, és azt leszámítva még jól is néz ki, a vékony káva kifejezetten bejövős. Kár, hogy nincs 5"-os verzióban, akár némileg kisebb akkumulátorral, meg mondjuk FHD kijelzővel. Mindenesetre így is elfogadnám, látszólag nagyon megéri az árát
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest