Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Mondj egy peldat egy tantargyra, amire szinte muszaj bejarni, ha at akarsz menni. A nehezebb alapkepzeses targyakbol (halozatok es rendszerek, EMT) rengeteg mintafeladat van, igazabol azokat erdemes nezegetni, plusz elolvasni a konyvet esetleg. Digitbol talan erdemes meghallgatni az eloadast, mert kicsit konnyebb megerteni az aszinkron halozatokat.
En iranyitaselmelet szakiranyon voltam Lantosnal, ott az eloadason ugysincs eselyed kovetni, hogy mirol beszel
, de legalabb a konyv is ordas bonyolult
.Igazabol erdemes lehet bejarni, csak en mindig irtozatosan elalmosodtam eloadasokon, es emiatt is lusta voltam bejarni.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
illetve ez tantárgyfüggő is, volt olyan tárgy, amit tényleg meg lehet csinálni előadások nélkül, de van olyan is, amit nem (legalábbis segít az előadás, ergo jobban megéri bejárni, mint otthon beseggelni).
mod: az előző hsz-ben azt akartam írni, hogy "soha a büdös életbe nem tudtam volna végezni néhány tárggyal" csak már lejárt a szerk idő (még mielőtt úgy látszanam hogy végeztem, holott közel sem
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de legalabb a konyv is ordas bonyolult
.