Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Mondj egy peldat egy tantargyra, amire szinte muszaj bejarni, ha at akarsz menni. A nehezebb alapkepzeses targyakbol (halozatok es rendszerek, EMT) rengeteg mintafeladat van, igazabol azokat erdemes nezegetni, plusz elolvasni a konyvet esetleg. Digitbol talan erdemes meghallgatni az eloadast, mert kicsit konnyebb megerteni az aszinkron halozatokat.
En iranyitaselmelet szakiranyon voltam Lantosnal, ott az eloadason ugysincs eselyed kovetni, hogy mirol beszel
, de legalabb a konyv is ordas bonyolult
.Igazabol erdemes lehet bejarni, csak en mindig irtozatosan elalmosodtam eloadasokon, es emiatt is lusta voltam bejarni.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
illetve ez tantárgyfüggő is, volt olyan tárgy, amit tényleg meg lehet csinálni előadások nélkül, de van olyan is, amit nem (legalábbis segít az előadás, ergo jobban megéri bejárni, mint otthon beseggelni).
mod: az előző hsz-ben azt akartam írni, hogy "soha a büdös életbe nem tudtam volna végezni néhány tárggyal" csak már lejárt a szerk idő (még mielőtt úgy látszanam hogy végeztem, holott közel sem
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de legalabb a konyv is ordas bonyolult
.