Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Mondj egy peldat egy tantargyra, amire szinte muszaj bejarni, ha at akarsz menni. A nehezebb alapkepzeses targyakbol (halozatok es rendszerek, EMT) rengeteg mintafeladat van, igazabol azokat erdemes nezegetni, plusz elolvasni a konyvet esetleg. Digitbol talan erdemes meghallgatni az eloadast, mert kicsit konnyebb megerteni az aszinkron halozatokat.
En iranyitaselmelet szakiranyon voltam Lantosnal, ott az eloadason ugysincs eselyed kovetni, hogy mirol beszel
, de legalabb a konyv is ordas bonyolult
.Igazabol erdemes lehet bejarni, csak en mindig irtozatosan elalmosodtam eloadasokon, es emiatt is lusta voltam bejarni.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
illetve ez tantárgyfüggő is, volt olyan tárgy, amit tényleg meg lehet csinálni előadások nélkül, de van olyan is, amit nem (legalábbis segít az előadás, ergo jobban megéri bejárni, mint otthon beseggelni).
mod: az előző hsz-ben azt akartam írni, hogy "soha a büdös életbe nem tudtam volna végezni néhány tárggyal" csak már lejárt a szerk idő (még mielőtt úgy látszanam hogy végeztem, holott közel sem
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- VoLTE/VoWiFi
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de legalabb a konyv is ordas bonyolult
.