Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FireKeeper #47 üzenetére
Mondj egy peldat egy tantargyra, amire szinte muszaj bejarni, ha at akarsz menni. A nehezebb alapkepzeses targyakbol (halozatok es rendszerek, EMT) rengeteg mintafeladat van, igazabol azokat erdemes nezegetni, plusz elolvasni a konyvet esetleg. Digitbol talan erdemes meghallgatni az eloadast, mert kicsit konnyebb megerteni az aszinkron halozatokat.
En iranyitaselmelet szakiranyon voltam Lantosnal, ott az eloadason ugysincs eselyed kovetni, hogy mirol beszel
, de legalabb a konyv is ordas bonyolult
.
Igazabol erdemes lehet bejarni, csak en mindig irtozatosan elalmosodtam eloadasokon, es emiatt is lusta voltam bejarni.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #47 üzenetére
illetve ez tantárgyfüggő is, volt olyan tárgy, amit tényleg meg lehet csinálni előadások nélkül, de van olyan is, amit nem (legalábbis segít az előadás, ergo jobban megéri bejárni, mint otthon beseggelni).
mod: az előző hsz-ben azt akartam írni, hogy "soha a büdös életbe nem tudtam volna végezni néhány tárggyal" csak már lejárt a szerk idő (még mielőtt úgy látszanam hogy végeztem, holott közel sem
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő