- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
PC4200
tag
válasz
Tournament #14 üzenetére
Jaj értem.
Azthittem nincs elválasztva -
Tournament
aktív tag
Tévedsz külőn áll a radi mivel 1et szétvágtam 2 honapja a felépités és lerakodás teszt miatt
ha nincs teljesen tele a radi alja átse folyik akkor csak a nagy semmi megy csak helybe áll a folyadék átse jut egyik oldalrol a másikba Max oldalra fektetve vagy fel állitot csonkkal folyik átt teszteltem
--------- üres a radi alja
+ ** - itt pedig hiába van tele a pumpa és a radi csonk nem fogja felnyomni a levegő miattmivel a AVC keringtet nem olyan mint egy rendes pumpa itt nincs nyomás ... ahogy látod a radit a tápnál elfektetve vagy a csonk fent ahogy a ventinél látszik csak ugy mükődik ..
ha csontra tele van , szinte elenyésző levegővel akkor már akkor már bármilyen irányba forgatható csonkal is mükődik de a gyári feltőltéssel kizárt csak szürcsőgg
-
PC4200
tag
Amúgy hol találok még ilyen komplett működő szettet?
-
PC4200
tag
válasz
Tournament #11 üzenetére
De mivel mind2cső vízbe van így megvan a teljes áramlás a levegő fent marad a víz meg átfolyik rajta.
meg 1 víztér van. nincs 2 felé osztva a radiátor hogy mind2 csőnek külön víztér és fent átfolyik. -
Tournament
aktív tag
nem teljesen igaz mivel az AVC radin ha cső lent akkor a levegő fenfelmegy az okés és hogy megy át az egyik also csonkbol a másikba mután levegő van ?
a szivatyu az álló dolgot nem fogja átnyomni mivel fent a radi alja igy a levegőt nem nyomja átt a folyadék akár hogy is erőszakolnád
-
PC4200
tag
És miért olya fontos léggeleníteni? ha ugy rakod fel hogy a radiátor álló helyzetben van és a csovek lent vannak akkor akár ha csak félig van vízzel akkot is kell mukodnie mert a viz lefelé folyiK a levegő meg fent marad igy a szivattyu csak vizben marad nem fog viz nelkul járni mert a levegő nem fog belefolyni nem?
-
carr
őstag
Van egy X-es gomb rajta, ha megnyomod, spriccel... olyan, mint a nő.
Ott lehet légteleníteni. csak még arra nem jöttem rá, hogy hogy... -
NiceDog
csendes tag
Én látok némi aggodalmat a dologban. A folyadék összenyomhatatlan és hő hatására kitágul - minél melegebb annál jobban tágul.
Szóval én tennék rá egy kiegyenlítő tartályt, hogy a légtelenítés és biztonság is meglegyen.Amúgy én is ilyen projekten dolgozom, egy herculest és egy corsait h60-70 már nem tudom összeházasítani ugyan ebben az elrendezésben csak félek, hogy vga memóriája nem kap elég hűtést.
-
BlackPriest
őstag
válasz
Tournament #5 üzenetére
és te hogy töltötted fel? nem látok kiegyenlítőt, nem lehetett sétagalopp
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
BlackPriest #2 üzenetére
Csak gyárilag fekete, nem átlátszó, ez a bajos
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hmm aprón én is láttam aprópénzért AVC Herculest, gondolkoztam is rajta. Levegős volt, és légteleníteni kéne, csak ehhez nem értek. Ez nem tűnik rossznak, de magamat ismerve elrontanám a fenébe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Történt, hogy egy üzlet során hozzám kerül egy cső nélküli AVC Hercules típusú kompakt vízhűtés. Szeretek barkácsolni,...
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest