Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
PC4200
tag
válasz
Tournament #14 üzenetére
Jaj értem.
Azthittem nincs elválasztva -
Tournament
aktív tag
Tévedsz külőn áll a radi mivel 1et szétvágtam 2 honapja a felépités és lerakodás teszt miatt
ha nincs teljesen tele a radi alja átse folyik akkor csak a nagy semmi megy csak helybe áll a folyadék átse jut egyik oldalrol a másikba Max oldalra fektetve vagy fel állitot csonkkal folyik átt teszteltem
--------- üres a radi alja
+ ** - itt pedig hiába van tele a pumpa és a radi csonk nem fogja felnyomni a levegő miattmivel a AVC keringtet nem olyan mint egy rendes pumpa itt nincs nyomás ... ahogy látod a radit a tápnál elfektetve vagy a csonk fent ahogy a ventinél látszik csak ugy mükődik ..
ha csontra tele van , szinte elenyésző levegővel akkor már akkor már bármilyen irányba forgatható csonkal is mükődik de a gyári feltőltéssel kizárt csak szürcsőgg
-
PC4200
tag
Amúgy hol találok még ilyen komplett működő szettet?
-
PC4200
tag
válasz
Tournament #11 üzenetére
De mivel mind2cső vízbe van így megvan a teljes áramlás a levegő fent marad a víz meg átfolyik rajta.
meg 1 víztér van. nincs 2 felé osztva a radiátor hogy mind2 csőnek külön víztér és fent átfolyik. -
Tournament
aktív tag
nem teljesen igaz mivel az AVC radin ha cső lent akkor a levegő fenfelmegy az okés és hogy megy át az egyik also csonkbol a másikba mután levegő van ?
a szivatyu az álló dolgot nem fogja átnyomni mivel fent a radi alja igy a levegőt nem nyomja átt a folyadék akár hogy is erőszakolnád
-
PC4200
tag
És miért olya fontos léggeleníteni? ha ugy rakod fel hogy a radiátor álló helyzetben van és a csovek lent vannak akkor akár ha csak félig van vízzel akkot is kell mukodnie mert a viz lefelé folyiK a levegő meg fent marad igy a szivattyu csak vizben marad nem fog viz nelkul járni mert a levegő nem fog belefolyni nem?
-
carr
őstag
Van egy X-es gomb rajta, ha megnyomod, spriccel... olyan, mint a nő.
Ott lehet légteleníteni. csak még arra nem jöttem rá, hogy hogy... -
NiceDog
csendes tag
Én látok némi aggodalmat a dologban. A folyadék összenyomhatatlan és hő hatására kitágul - minél melegebb annál jobban tágul.
Szóval én tennék rá egy kiegyenlítő tartályt, hogy a légtelenítés és biztonság is meglegyen.Amúgy én is ilyen projekten dolgozom, egy herculest és egy corsait h60-70 már nem tudom összeházasítani ugyan ebben az elrendezésben csak félek, hogy vga memóriája nem kap elég hűtést.
-
BlackPriest
őstag
válasz
Tournament #5 üzenetére
és te hogy töltötted fel? nem látok kiegyenlítőt, nem lehetett sétagalopp
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
BlackPriest #2 üzenetére
Csak gyárilag fekete, nem átlátszó, ez a bajos
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hmm aprón én is láttam aprópénzért AVC Herculest, gondolkoztam is rajta. Levegős volt, és légteleníteni kéne, csak ehhez nem értek. Ez nem tűnik rossznak, de magamat ismerve elrontanám a fenébe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Router gondok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- XPEnology
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest