Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78

nagyúr

válasz focvis #71 üzenetére

Már a Passatnál rá kellett jönnöm, hogy nem tudok kocsit mosni. :( Sokáig tart, tehát drága, cserébe szar is a végeredmény...
    Tegnap este kiporszívóztam, a gumiszőnyegeket kompresszorral letüsszentettem, meg a motorteret, ajtózsebeket is. Ma lemostam a Fogarasi Tesco parkolóban, de azért vannak rajta foltok. Leszárazolva. Még gondolkodok rajta, hogy a gumi helyére berakom a gyári plüss szőnyegeket, de nem hiszem, hogy lesz hozzá kedvem.
    Ha már kéznél volt a kompresszol, a keréknyomást is megnéztem, meg a bringán, robogón is. :D A TPMS hibát dob, mondjuk, az egyik szenzor most a csomagtartóban van az 5. keréken. A jobb elsőn meg egy szenzor nélküli kerék forog. Vasárnap cseréltem meg a 4S kerekeket, a jobb oldalon forog az 5. kerék.

Az útvonal egy részén voltam már a Hondával, tetszett. Kocsival, asszonytól karnyújtásnyira kicsit már lenne a tempó. Meg kicsit bosszantó, hogy az éves pályamatricával azon kell gondolkodni, hogyan kerüljem el a pályát. A pályán vonatozva talán kevesebb a bogár... :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés