- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- potyautas: Öregek napjára
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceKombajn
aktív tag
Magyarországon nem lehet ilyet kapni?
Megkóstolnám.
Na, gyorsan rá is keresek.
Igen, lehet kapni. -
Tom1939
őstag
Ez lesz az köszi! Kofolát kóstoltam helyben, az érdekes volt, de nem az én irányom

-
1stVikman
senior tag
Na gyors átnéztem, Tescoban épp akciós, ha clubcarddal veszed, máshol katalógusban nem láttam, így vásárolhatóság is kérdéses.
Ha mennél Tescoba és nem tudnál clubcardot (sk-t) szerezni, szólj és privátban küldök képet az enyémről.
-
1stVikman
senior tag
Szerintem a Royal Crown lesz az inkább.
A nádcukor és a több szénsav miatt érdekesebb az íze.
Ettől függetlenül vegyél kofola-t is.

A Royal Crown Tesco-ban biztos van, de esélyes a Kaufland, Billa, Lidl is, ha épp akciós. -
Tom1939
őstag
-
Szevam
senior tag
Kofola - szlovák (bakker valami eszem bejutott
)
Cockta - szerb
Tikkadtszöcske - magyar
-
Tom1939
őstag
kofola
Köszi, azt kóstoltam az szerintem a gyógynövény alapú. Valami nádcukros változat rémlik még...
-
SpaceKombajn
aktív tag
-
Tom1939
őstag
Beszélgetés közben felmerült hogy van egy kóla ami jobb mint az eredeti (Coca
) de sajna már csak ennyire emlékszem... Mi is volt a neve? Megyek nemsokára Szlovákiába (ha ott van) és kipróbálnám. -
macilaci78
nagyúr
Haver ED Ceed kombiját is sikerült upgradelni.
Miután meglátta a végeredményt, ugyanúgy röhögött, mint én.
Bal oldalt 25 cm, jobb oldalt 15 cm szalag fért el profilban. A műanyag borítás egyszerűbb vonalvezetésű, jobban van rajta sík felület. -
radi8tor
MODERÁTOR
Köszi, puszi!
-
focvis
veterán
-
BigBlackDog
veterán
-
macilaci78
nagyúr
-
-secret-
Arcképgyáros
Sajnálom, hogy nem tudtam menni.

-
bitpork
nagyúr
Szerintem csinálok majd maradékból munkalámpát a kocsiba. 50-80 centi ebből a szalagból, 2-3 méter vezeték és egy szivargyújtó csatlakozó. Egy gumipókot félbevágok, a profil két végére erősítem és a kapaszkodók közt kifeszítem. Belső takarításkor kiváló lesz.
Csak kérdés mikor indul Paks 2 mert a kocsi generátora már nem fogja bírni

-
macilaci78
nagyúr
Szerintem csinálok majd maradékból munkalámpát a kocsiba. 50-80 centi ebből a szalagból, 2-3 méter vezeték és egy szivargyújtó csatlakozó. Egy gumipókot félbevágok, a profil két végére erősítem és a kapaszkodók közt kifeszítem. Belső takarításkor kiváló lesz.
-
Speeedfire
félisten
Talin készült képeket feldobtam ide.
Köszönöm szépen a társaságot és a munkát, kiváló és finom volt minden is!

Jópár emberről lemaradtam, ahogy látom.
-
focvis
veterán

GDPR-ból is 5*!
A citromos Kofola szintén király volt.
-
BigBlackDog
veterán

-
Mágus2
Közösségépítő
Műteni lehet benne.

-
macilaci78
nagyúr
Aki nem volt ott.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszönjük ismét a szíves vendéglátást és a mennyei mannát!
Na meg Mágusnak a szakértelmet és türelmet!
-
focvis
veterán
-
macilaci78
nagyúr
-
Tom1939
őstag
-
bitpork
nagyúr
No - megint megkerdem : ki nem evett?!
-
Speeedfire
félisten
-
Tom1939
őstag
Mi van itt kérem? Hűvösebb idő? 1 óra 16 percet ír oda Zuglóból, semmi dugó... Azt hiszem átpakolom 10 órára az indulást.
-
macilaci78
nagyúr
Reggel lemostam, leálltam a garázsba, bepakoltam holnapra*. Eljöttem a robogóval, ráférne egy mosás, de már elég esőt bevonzottam... Meló után lerakom olajcserére szerelőnél, busszal haza. Ollé!
2 szék, 24 l-es kompresszor 20 méteres tömlővel, forrasztáshoz minden szar, plusz munkadarab, nyomatékkulcs, kerékkulcs-készlet, akkus csavarozó, tisztítószerek. Ennek egy jó részét persze holnap még Budapesten belül kirakom a Szerémin.
De így se fogunk elférni a csomagokkal a csomagtartóban. -
focvis
veterán
-
focvis
veterán
Vasárnap este hazajövet leöblítettem (szépre), tegnap elkapott a zápor, letöröltem, oké volt. Most kinézek az irodám ablakán, esik... elengedtem.
-
bitpork
nagyúr
Áh itt is esik éppen és minden is elázott már

MOD
A húzkodott malac és oldalas alapanyag 17 kg lett.
-
Tom1939
őstag
Ja, tiszta autóval kell menni?

Gyengébb idegzetűeknek javaslom az Etyeken keresztül vezető, szép útvonalat:
https://maps.app.goo.gl/YdoKTp18YU4aSknX6
Holnapra 1,5 - 2 órát ír erre a BAH csomóponttól indulva.Az M7-re 55 perc - 1 óra 25 percet. [link]
Az idegeknek 100%, hogy jobb az etyeki.
B variánsnak nem rossz ötlet, bár a hybrid termeli a benzint a dugóban ugyebár
Az én autóm sem lesz tiszta, feladtam ezekkel az esőkkel a harcot két hete... Majd havonta egyszer kicsit lemosom aztán csókolom... -
macilaci78
nagyúr

Holnapra 1,5 - 2 órát ír erre a BAH csomóponttól indulva.Az M7-re 55 perc - 1 óra 25 percet. [link]
Már a Passatnál rá kellett jönnöm, hogy nem tudok kocsit mosni.
Sokáig tart, tehát drága, cserébe szar is a végeredmény...
Tegnap este kiporszívóztam, a gumiszőnyegeket kompresszorral letüsszentettem, meg a motorteret, ajtózsebeket is. Ma lemostam a Fogarasi Tesco parkolóban, de azért vannak rajta foltok. Leszárazolva. Még gondolkodok rajta, hogy a gumi helyére berakom a gyári plüss szőnyegeket, de nem hiszem, hogy lesz hozzá kedvem.
Ha már kéznél volt a kompresszol, a keréknyomást is megnéztem, meg a bringán, robogón is.
A TPMS hibát dob, mondjuk, az egyik szenzor most a csomagtartóban van az 5. keréken. A jobb elsőn meg egy szenzor nélküli kerék forog. Vasárnap cseréltem meg a 4S kerekeket, a jobb oldalon forog az 5. kerék.Az útvonal egy részén voltam már a Hondával, tetszett. Kocsival, asszonytól karnyújtásnyira kicsit már lenne a tempó. Meg kicsit bosszantó, hogy az éves pályamatricával azon kell gondolkodni, hogyan kerüljem el a pályát. A pályán vonatozva talán kevesebb a bogár...
-
focvis
veterán
Na, a kocsira rá lehet fogni, hogy tiszta.

-
macilaci78
nagyúr
Na, a kocsira rá lehet fogni, hogy tiszta.
-
Tom1939
őstag
Legalább 3-4 diétát érdemes csinálni, hogy jóllakjon az ember.
Hehe, igen kellene mellé még egy kis full szénhidrát meg egy full cukor diéta egy időben és rendben is vagyunk

-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
Émbörök!
Máma estve zárunk. Kb 20 kg hús lesz rendelve így tippre. -
bitpork
nagyúr
-
focvis
veterán
-
bitpork
nagyúr
-
focvis
veterán
-
bitpork
nagyúr
-
focvis
veterán
Ha nem gond, 1+2 adag oldalasra szeretnék benevezni (a feleségem lesz a 2. adag
, szombaton dolgozik). 
Azaz a mostani 1+1-et szeretném felfejleszteni 1+2-re.
-
bitpork
nagyúr
Szeretném megjegyezni halkan hogy holnap nap végeztével a táblázat zárásra kerül! Ha valaki szeretne még felkerülni most gondolja át.
-
bitpork
nagyúr
-
-secret-
Arcképgyáros
Hahó!
Én mondtam mindenképpen megyek viszont Páromnak aug. 3-ra szerveztük a meglepi szülinapot.
Franc...
-
Tom1939
őstag
-
bitpork
nagyúr
-
Tom1939
őstag
Egyedül egy pulled pork + egy oldalas? Akkor elalszom hazafelé a pályán emésztés közben
Hűtőm van éppen a kocsiban, de hazaviszem akkor másnap is azt eszem. Ahogy nézem ezeket a finomságokat másnap kicsit diétás napot kellene tartani... -
bitpork
nagyúr
Júli 29 - de ugye általában szoktunk pár adagnyit rászámolni (jellemzően a miénket dobjuk be a közösbe) h ne legyen meglepetés.
-
focvis
veterán
-
Tom1939
őstag
-
bitpork
nagyúr
-
Tom1939
őstag
-
focvis
veterán
-
Szevam
senior tag
-
Tom1939
őstag
-
bitpork
nagyúr
Így kell ezt

-
focvis
veterán
Csak itthon és hát focvis ezt már kiszúrta

A szokásos sablonok. 🤷♂️
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A feleségem várhatóan dolgozik, bár nem fogják megszakítani magukat (bank). Előtte este régi főnökömmel (német) bandázunk, nem találkoztunk 5 éve, délelőttre összekapom magam.
"Business as usual."Lacess jelentkezett? Kell valakit noszogatni?
-
Tsebacsi
nagyúr
Asszonyt furikázni kell, és Fater lehet épp nem ér rá :S
Persze tudom ez nem arról szól én mikor érek rá, és akkor legyen, csak sajánlom, hogy pl. emiatt sem jó az időpont.
-
bitpork
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Most nézem csak, hogy ez meg munkanap lesz.
Én is emiatt pampogtam, igaz nekem szünnap, de Asszony melózik, így bukó

-
bitpork
nagyúr
Csak itthon és hát focvis ezt már kiszúrta

-
Speeedfire
félisten
-
bitpork
nagyúr
-
Tom1939
őstag
-
bitpork
nagyúr
Confused grasshopper noises...
-
Donki Hóte
veterán
Nebazz

Nem tudtam, béke legyen vele

-
bitpork
nagyúr
Miért, mi van Somatommal

-
Donki Hóte
veterán
-
bitpork
nagyúr
Én 95%, hogy megyek.
Ne ígérgess it százalékokat, hanem gyere ha tudsz

Ugyanitt Q7 eladó

-
Speeedfire
félisten
Én 95%, hogy megyek.
-
bitpork
nagyúr
-
Tom1939
őstag
-
bitpork
nagyúr
Ahogy látom idén igen csak családias lesz az összejövetel

-
Tom1939
őstag
-
bitpork
nagyúr
-
Tom1939
őstag
-
1stVikman
senior tag
Bátorkodtam magam beszúrni a 11-es sorba, hogy ne 13.legyek. Babona.

-
bitpork
nagyúr
V1kman -lekönyvelve!
-
bitpork
nagyúr
-
Speeedfire
félisten
Meg is vagy!

-
Tom1939
őstag
-
bitpork
nagyúr
Szuper, ez az autó/fincsi kaja kombó mindig érdekelt csak soha nem jött össze. Szerencsére idén van fény az alagút végén, remélem sikerül
A kaja beíráson és katonás utaláson kivül (legalább 1 héttel időpont előtt) mit hozzon még a kezdő résztvevő (alkohol allergiásként pár cola/gyümölcslé vagy kis kenyér hogy ne legyen ennyire diétás)?Szigorúan csak amit akarsz, de leginkább semmit kötelezően. Ha valami spec dolgot szeretsz inni akkor azt érdemes hoznod, mert jéghideg csapvízen és némi alkoholmentes italon kívül max Cofola vagy gyümölcslé akad

-
Tom1939
őstag
Szuper, ez az autó/fincsi kaja kombó mindig érdekelt csak soha nem jött össze. Szerencsére idén van fény az alagút végén, remélem sikerül
A kaja beíráson és katonás utaláson kivül (legalább 1 héttel időpont előtt) mit hozzon még a kezdő résztvevő (alkohol allergiásként pár cola/gyümölcslé vagy kis kenyér hogy ne legyen ennyire diétás)? -
bitpork
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Ha nem lenne 3-a munkanap

-
bitpork
nagyúr
-
KerteszB
aktív tag
-
bitpork
nagyúr
-
SpaceKombajn
aktív tag
-
bitpork
nagyúr
-
KerteszB
aktív tag
Sziasztok! Tavaly sajnos nem tudtam menni, de idén semmi esetre sem hagynám ki. Lehet én vagyok vak, de mikor és hol lesz a tali?
-
Szevam
senior tag
-
bitpork
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
Ok most vettem észre hogy read only volt a megosztás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BombaÁr! HP ZBook Power G10 i7-13800H 32GB 512GB RTX A1000 6GB FHD 400nit 100%sRGB 1 év garancia
- SK hynix DDR4 8GB / 16GB asztali RAM 2666MHz - Számla / 1 év garancia - Több darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 I i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I W11 I 6 hó gari
- Seagate Xbox Gaming Drive 2TB Jedi: Fallen Order Special Edition 3 hó garancia, számlával!
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!

)
Nem én voltam az ötletgazda , sajnos

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)