Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr.Csizmás #105 üzenetére
Így igaz. Pelyhes szakállú névrokonom még az oviban térített amikor én már itt is bőven az voltam aki. Semmi közöm hozzá és abszolút nem is egy korosztály vagyunk.
-
válasz
Mr.Csizmás #105 üzenetére
Dehogy, Tomcat mar joval elobb volt, a legelso nyilvanos politikai aktusa talan az volt, amikor a '97-es Kernel Partyn egy monitort szabaditott fel az elnyomo tokesek uralma alol es helyezte a proletariatus ovo kezebe (konkretan a sajatjaba).
Mondjuk ekkoriban a demoscene-en Tomcat2 neven emlegettek, az "igazi" Tomcat egy rendes demokoder volt, aki a gyori foiskolara jart es realtime raytrace-szel babralt, ami ma is kihivas, akkor meg, a GPU-k elott, plane az volt (es meg letezik a honlapja, nahat))
(Es ha nem allitotok le, akkor lassan atterek arra, hogy akkoriban (amikor mar a PC nem csak hogy megjelent, hanem egyenesen dominanssa valt) mar nem volt az igazi a demoscene, regen minden sokkal jobb volt)
-
Ijk
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #65 üzenetére
Bele sem szabad gondolni, hogy anno mennyiért adtuk el a részvényeket, ehhez képest most mekkora értékben vásároljuk vissza, IMF hitelből, ami után ugye kamatot kell fizetni. Tehát a végletekig leegyszerűsítve, hogy léptünk egyet oda és vissza, az hány ember életen át befizetett adójából valósítható meg.
-
Thome
veterán
válasz
Mr.Csizmás #65 üzenetére
Pontosan. Csak az a pénz szintén majd valahogy eltűnik, ahogy eddig is, amíg ők voltak. De ha ez hiányzik nektek, akkor nyugodtan, talán már nem leszek addigra Mo-n. És sajnos nem csak az fog szopni, aki megválasztja őket, hanem mindenki ebben az országban.
Kérdésemre válaszolsz? (Gyk: #42 hsz.)
(#43) dabadab: Tán hogy ne függjünk teljes egészében külföldtől? Ja, ez nem kérdés.
-
Thome
veterán
válasz
Mr.Csizmás #16 üzenetére
Nekem csak 1 kérdésem volna: Ki is adta el, aki miatt vissza kellett vásárolni?
-
BITBOYS
addikt
válasz
Mr.Csizmás #16 üzenetére
Kövezzé meg egy cím miatt
Amúgy tisztában vagyok a háttérrel, kíváncsi voltam ha csak tárgyilagosan kiteszem mi történikNem lepődtem meg az indulatokon
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Elektromos autók - motorok
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest