Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• McKane

senior tag

héj, ha nem emlékeznétek, I. Viktor már régebben megmondta,mielőbb vissza kívánja magyar tulajdonba a MOL-t.

másrészről, nekem tökmindegy kinél van az a huszonegy-két százaléknyi pakett, a MOL benzinét valahogy nem szereti a motor.. bezzeg az OMV carrera '95-ét,azzal tök jól el van. MOL-al nem tudok annyi km-t menni mint az osztrákkal. miért van ez? :F

harmadrészről, 2012 után tuti eladják azt részt amit most vettek.

negyedrészt, remélem occsóbb lesz a benzin/gázolaj. ;]

szerk1.:
    amiről a topic elején volt szó, a rezidensek 200.000 ft körüli nettó kezdőfizujáról, röhögnöm kell. Főleg,kezdőfizetésként. Mit akarnak majd 20-30 év munkaviszony után? 2 milliót havonta??
    Nem elég,hogy drága pénzen, többek közt az enyémen is, tanulnak, majd végül elsunnyognak külföldre. Na én ilyenkor fizettetném vissza velük a képzésük költségeit !
    nekem senki ne mondja, hogy jaj,szegény orvosok életeket mentenek,stb,stb. Én havi 240-250 órára kapok cirka 120.000 ft-ot. és olykor én is az életemet kockáztatom,mert bármikor beüthet olyan eset,amikor egy kiszámíthatatlan emberrel találkozom,aki magát a helyi ügyeletes Rambónak képzeli.
    ( nehogy azt higgyétek, hogy utálom az orvosokat,csak sok embernek igen nagy lett a pofája mostanában. )

Új hozzászólás Aktív témák