- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Thunderzolee! Tényleg ritka jó fej, egyszer azt mondta, hogy bár csak ilyen viszonyban lehetett volna az apjával, öregapám nem volt közvetlen ember, szótlan, mogorva, megjárta mindkét háborút
vosimo! thx
MarioAna! thx
ttower! thx, nyémáinnen
Vakegérke! thx, és csak neked, egy különbejáratú [ senki más ne kattintson rá
]
vicces! Mé, te nem bánki vagy
hun laksz, hogy beutalód van a harcsa kocsmába?
shtml! Fekvő helyzetben, egyik lábaddal megemeled a paplant és ezzel szabaddá teszed az utat a gázoknak, ill. kibocsátás után a visszaeső paplan a kifelé ható légáramlattal eltávolítja a a nemkívánatos gázokat
ez a féllábas
Omega81! szarjá sünt
Macilaci457! thx
Vakegérke! a következő poszt (remélem) az lesz...
guga! hja, ez én vagyok
-
Vakegérke
félisten
Édes jó anyám, hol a fenében vagy, guga?
No most frankón, ha nem is sokan, itt verjük a nyálunkat páran írásod nyomán. Remélem jól alkalmazom a hangnemet.
Válaszolj már, felelj már. Kérem ezt több, mint egy nap után. Igencsak érsz annyit, hogy reklamáljak. És itt nem arra a részeg biciklis köszönömös képre gondolok. Egyszer jó poén, aztán inkább zsibbasztó.
Kértem valamit, és tényleg komolyan kértem. Tedd meg. Hálás téma, én pedig hálás lennék, ha olvashatnék az igazságról. Avagy nagybetűs IGAZSÁG-ról?
Tessék, mutasd meg, légy szíves. -
Macilaci457
őstag
Ez jól esett! Nem vagyok olyan öreg mint Te
, de a betűlevesre én is emlékszem, valahogy hiányzott belőle pár betű. Szép gyerekkor.... akarom mondani előző gyerekkor.
-
Omega81
senior tag
Szia guga! :--))))
Hatalmas írás, megkockáztatom egyik eddigi legjobb írásod, nagyon köszönöm!Nahát, mekkora már Benjamin, de marhára megy az idő faszi........
Puszi, a családnak is!
-
shtml
őstag
válasz
Thunderzolee #8 üzenetére
Köszönöm a tippet, bár én is ismerem a trükköt, sőt egyszer alkalmaztam is egy barátnőm képével, ahogy te is írtad. Igaz, az nem intim kép volt, de szívesen elnéztem volna a barátnőid arcát, amikor meglátták a kiderített képeket.
Persze baromi nagy a kontrasztvesztés, de poénnak kiváló!
Épp a kontrasztvesztés és a 8 bites JPG képek kis dinamikája miatt célszerű már felvételkor kompenzálni - expozíció-korrekció, backlight compensation bekapcsolása vagy derítő vakuzás, de sokat segít már az is, ha spotmérésnél a sötét foltra mérünk. Na de a hozzászólásodból ítélve ezt te is tudod.
-
Az 5. képet mentsd el, és ha használsz normális képnézegető programot (pl. ACD See) azzal tudsz világosítani rajt.
Ne tudd meg, hány barátnőm tréfáltam már meg, h közösségi oldalra feltett hasonló sejtelmesen sötét képét megszerkesztve elküldtem Neki..
Pedig volt ami azért volt eredetileg sötét, mert finoman szólva intimnek nevezhető kategóriába esett; és a leányó arra hajazott csak, h úgysem látszik a képen semmi, max egy körvonal, ami sejteni engedi, h pucér.. Én meg elküldtem világos verzióban.. (Ott már minden látszott.) -
shtml
őstag
Pszichológus azonnal gumislaggal kezelné a végbelemet
Nem bírtam megállni röhögés nélkül, ahogy elképzeltem, hogy a pszichiáter(nő) beöltözik dominaruhába (lakkcsizma, ostor a kézben, ahogy dukál) és adja neked a terápiás beöntéseket.
tolok egy féllábast
Ez mit jelent?
kojtolok
És ez? Úgy tűnik, fejlesztenem kellene a szókincsemet.
a nejemet is megnézem, mozog e a háta. Nem tudom honnan a félelem.
Érdekes, ezt én is rendszeresen megteszem. Bizonyára valami paranoia, pedig nincs alapja, semmi hasonló rossz élménzem nem volt.
Az 5. képen csak egy baromi sötét alakot látok...
(Expozíció-korrekció?) Még szerencse, hogy a 6. képren rád ismertem.
Ismét tetszett a szózuhatagod és persze a stílusa is. Bár Vakegérke kissé nehezményezte a néhol elejtett trágárabb szavaidat (neki egészen más a stílusa, de én az ő írásait is szeretem), én kimondottan élveztem az elejtett trágárságok és a magvasabb gondolatok kavalkádját.
-
jaj ezt a kocsmát ismerem. én is megfordulok néhanapján ott
guga, te bánki vagy?? nem is tudtam -
Vakegérke
félisten
Kicsit elrévedtem. Érzem anyám kezét, ahogy csattan a nyakamon, mikor kiszúrja, hogy játszom az étellel. Lopva huzigáltam a kanállal a tányér szélére a betűket, de lebuktam. Amúgy sem sikerült volna. Hosszú "ó" nem volt a tészta közt, márpedig a nevemet akartam látni: Józsi.
Volna valami még.
"...ismerem Istent, az igazságot..."
Milyen igazságot, kinek az igazságát ismered? Csak azért kérdem, mert egy muszlimnak is van örök érvényű igazsága, meg egy zsidónak, taoizmus követőjének, buddhistának...
Ez most nem kötözködés, tényleg a kíváncsiság beszél belőlem. Úgy vélem hosszadalmas lenne itt kifejteni a lényeget, így javasolok valamit. Címlapra egy hosszút, ne salnáld a karaktereket, úgyse szokásod. És ha kérhetem, maga az idézet legyen a cím. Mondjuk a pontokhoz nem ragaszkodom...Jó vagy guga (kis "g"-vel), és bár néha elveted a sulykot, eleresztesz pár kocsmába illő szót, szívesen olvasgatlak. A felületesség, és a mély gondolatok közt olyan árnyalatokat tudsz megmutatni, hogy az döbbenetes.
Jól mondta valaki: guga a kevésből is sokat hoz ki.Pazar írás volt, köszönöm.
-
ttower
aktív tag
jó írás. ismét gratulálok. már a címből lehet tudni hogy te írtad.
-
MarioAna
senior tag
Remek kis írás, élvezet volt olvasni
. Gratula hozzá.
-
vosimo
aktív tag
Hehe, én a nevemet mindig kirakom, persze nem a vosimot.
-
Jó volt!
Édesapád ritka jó fej lehet!
Ez a telefonos téma ez nagyon üt!Betűtészta van ám még,
édesanyám is azzal szokta a paradicsomlevest csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hmmm, tahoma, hmmm times new roman, hmmm ízletes, ínycsiklandó lucida console, megnyalom a tíz ujjam egy...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest