Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
üzenetére
Értem én mire gondolsz, de az nem igaz, h a usernek nincs ebben vastagon része és csak a rendszer a hibás.
Másik kollega, aki napi szinten kényszerül ilyeneket istápolni (nekem nem lenne hozzá hosszú távon türelmem...) se a levegőbe beszél nyilván.
Nem azt mondta senki, h Windows alatt is parancssor, powershell, komolyabb hálózatkezeléssel, hibaelhárítással bajlódjon, mert az valóban a rendszergizda, IT-support feladata.
Viszont egy oprendszer, program kezeléséhez márpedig akkor is van egy elvárható, szükséges alap szint és ugye az a baj, h ez hiányzik....előbb tanulja meg a user a böngészőt, Skype-ot használni, mint a vezérlőpultot, start menüt, v Linux esetén a terminált, szoftverközpontot.Ha vkinek "elétesszük, aztán megy, használja" szint kell, akkor vegyen Mac-et, meg OS X-et, mert annál is ezzel etetik a usert, de ott se teljesen így van...én is mikor először ültem alma elé, bizonyos alapok birtokában nem vesztem el benne, de utánanézni bizony kellett ennek-annak.
Sok win átlag felhasználónak 2 azonos rendszer (Win7) esetén is gondot okoz, pl. egy másfajta asztal, amire bizonyos program ikonok nincsenek kirakva...találkoztam olyannal, aki pl. nem talált xy programot, v Office Word/ Excelt, mert nem volt kitéve az asztalra. Mondtam neki, keresse meg start menüben a programok listájában, használja gyorskeresőjét, ha megvan, akár rögzítheti is gyorslistába/ tálcára/ asztalra, h legközelebb egyből megtalálja. Jött a kérdés, az hol van, hogyan kell??? Na erre mit mondjak, rendszeren belül keresni, parancsikont létrehozni se tud....és ez nem advanced szint, ezeket talán áltsuliban is tanítják és elvárják.
Ha nem, talán nem kéne gép elő ülnie, ilyen egyszerű, v előtte elvégezni vmi tanfolyamot, nem szégyen az.Autóvezetésnél, ha megvannak az alapok, akkor másikba ülve is javarészt el kéne boldogulni. Ha picit más is a műszerfal, kapcsolók, de előzőn való ismeretek alapján logikusan kikövetkeztethető mi, mire való, kis ábrák vannak rajta. Sebváltókon is manapság ott a kis ábra, amely mutatja a fokozatok kapcsolását. De persze más, ha vki nem is akarja...
Meg elvileg mkinek kötelező volt jogsihoz alap műszaki ismeretek elsajátítása, ha ékszíjat nem is kell tudni cserélni, v észben tartania, de egy olajcserét már illik, v motorházat felnyitja, akksít, hűtőfolyadék tartályát legalább megtalálja, szükség esetén után tudja tölteni. De ezeket se tudja mki, főleg másik nem, v éppen tolatni, parkolni nem tanult meg, de akkor mire kapott jogsit, mndenért futkoz majd a szervízbe, v orral jár be mindenhova?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest