Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
Hmm, azért majd a véglegesre kiváncsi leszek.
-
Ellia
addikt
Nagyon egysíkú volt. Lényegében ha a vadászok elkapták az első két fázisban a szörnyet onnantól nyert ügyük volt, ha a szörny tovább fejlődött a 3. szintre onnantól kezdve a vadászok felköthették a gatyát. Persze ez valamilyen szinten jó de valahogy meg kellett volna variálni picit a dolgokat. Akár egy random generált pályával. A pályát viszonylag könnyű kiismerni, megvannak azok a bizonyos pontok ahol eleinte viszonylag könnyen el lehet bújni - persze ezt a vadászok is tudják hol vannak. Vadászból elvileg 12 lesz, na most szerintem ezek csak a 4 kaszt variánsai lesznek csak. Szörnyek azért változatosabbnak tűntek az eddigi videóból.
Adtam neki egy esélyt, de mint kiderült nem nekem találták ki, kicsit változatosabb dologra számítottam. Mindenesetre szerintem lesz béta, próbáld ki, egy vélemény nem vélemény amúgy se, lehet neked nagyon be fog jönni

CocooN-z: szintén adatlapomon lévő konfig, Én be tudtam lőni játszhatóra, persze nem maximális beállításokkal.
-
Scholes9
nagyúr
Szerintem tipikusan az a játék lesz, amire kb. 2 év múlva alig fognak emlékezni

-
VictorHUN
aktív tag
Nem lesz akkora rajongó tábora mint a Left4deadnek, az tuti. Kezdjük azzal, hogy meg sem veszem
-
Ellia
addikt
A játék rövid távon tényleg élvezhető, hosszútávon viszont unalmas... Volt szerencsém az alfához, pár hete és nem győzött meg egyáltalán. Nem mellesleg valószínű, hogy rengeteg dlc fog hozzá napvilágot látni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest