Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pechman8
tag
Jó a cikk!
Azt biztos gondolta a Szerző, hogy az írása miatt kap majd hideget-meleget. Ez pont egy olyan téma, ahol nem csak a tények, még ha vitathatók is hanem legalább annyira, ha nem jobban számít a személyes meggyőződés vagy urambocsá hit egy gyártó vagy termék iránt. Ha én írtam volna ilyen témájú cikket biztos én is más összetevőt favorizálnék...
Összefoglalva azt gondolom, ha valaki ez alapján vesz gépet nagyon nem nyúl mellé és ez a lényeg. Szerintem...Sok hasonló cikket!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest