Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A hazai tobbsegre gondoltam ahol van a videoban 5 reklam meg konyorges a feliratkozasert, likert.
Na, ők azok, akik nem is keresnek kb semmit sem.
A streamelés is olyan műfaj, hogy szinte az összes bevétel a nagymenőknél köt ki, a többieknek csak morzsák jutnak. Szóval ingyenélők itt sincsenek, aki tehetséges, belerak egy rakat munkát és még szerencsés is, az pénzt keres, a többiek meg nem. -
Béééla
őstag
Távoktatást csinálok, oda is jó ám egy igényes mikrofon, esetleg egy jó kamera, bár rajtam kívül senki se szokta bekapcsolni.
Sajnos hiába toltam le egy teljes tanfolyamot YouTube-on, rétegigény.@Semplar
3 rongyért nem kapsz lámpát. Nem rossz a körlámpa, de maradok a "sima" lámpáknál szereléshez. -
Aprósólyom
addikt
Fején találtad a szöget.
Egy-egy kreatív és nagyon változatos magán csatornát és az esport közvetítő csatornákat leszámítva az egész streaming világ kb. bulvár sajtó minőséggel egyenértékű.
Kicsit side topik, de azért párhuzamot lehet vonni, hogy vicces, úgy unblokk szeretik szidni a közmédiát az "értelmiségiek" (akik egyébként ugyanúgy trash tartalmat gyártanak a streamre), de ha összevetem a twitchet az M5-tel, akkor akkor az M5 hosszú körökkel minőségibb, ami nem csak a büdzsén múlik, hanem pl. kompetencián és akaraton. pl. hasonlós stílusban (pl. video blog) youtube 1-1 kisebb csatornán értelmesebb és komplexebb gondolatmenetben értekeznek hétköznapi problémákról, mint mondjuk egy streamer podcastben. De ha másért nem, azért értékelem többre, mert szabadidőben készített videó értelmesebb, mint amit a streamer fő munkaidővel előállít. Én a mai társadalomra már úgy tekintek, mint amelyik már fél lábbal belépett az idiocracy korába. És ez nem túlzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby rádiós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fején találtad a szöget.