Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
smithsys
aktív tag
válasz Milestone2 #12693 üzenetére
-
smithsys
aktív tag
Ha a magyar rommal kéred akkor sem történik semmi tragédia. Azt is le lehet cserélni alkalomadtán. Addig is tudod magyarul használni.
Jelenleg én is azon a romon nyomkodom amit Kelzsolcáék tettek rá. Tudom hogy sokan most felhördülnek, de a lustaság nagy úr.
Majd ha lesz kedvem meg időm akkor megflashelem. No meg azért lássuk be, ezt a telót nem olyan faék módon kell romolni mint egy stock androiddal felszereltet. Addig is olvasok meg olvasok meg tanulok és tanulok. Ja… meg kérek nyitási engedélyt.Má' megin lemaradtam!
[ Szerkesztve ]
-
smithsys
aktív tag
válasz makoss #12987 üzenetére
Az Apollo nekem egy kicsit fapados volt szofverügyileg. Az RN3Pro-hoz képest meg pláne.
Egyébként nem lenne az rosz teló, gyors is mint villám, de még van mit faragni rajta.
Ha a VOS-sal tudnának legalább egy olyat dobni mint a LeEco az EUI-val az előrelépés lenne.@gusthy
Természetesen ha bármi gondot tapasztalok nekiugrok én is. Dehát a lustaság nagy úr.
[ Szerkesztve ]
-
-
smithsys
aktív tag
válasz Milestone2 #14043 üzenetére
+1 ment.
-
smithsys
aktív tag
válasz Freddycom #18171 üzenetére
(#18170) paolinho
Freddycom ezzel vélhetően arra akar utalni hogy apró keveredés van a panel illetve a védelem típusát illetően.
Tehát a tisztánlátás végett: az "IPS capacitive touch screen" a kijelző típusa, a "Gorilla Glass" pedig a kijelző felületi védelmének a meghatározása a keménységét illetően. ( No ezt fogalmazza meg kacifántosabban valaki!!!
Ha ezt eddíg is tudtad akkor légy oly kedves tekintsd semmisnek a hozzászólásomat!
-
smithsys
aktív tag
válasz invalidname #18522 üzenetére
Ha kell a B20 akkor nem kérdés. Egyébként nekem nagyon bejött a Note 3.
-
smithsys
aktív tag
válasz Milestone2 #19923 üzenetére
Asszed' nem szólok be… Vigyázz ezzel a térden dolgozással! Nekem volt olyan hölgy ismerősöm aki sokat dolgozott térden, most pedig üldögél.
Óvlak, védelek nehogy Te is így járj! Pusztán a jóindulat…, tudod. -
smithsys
aktív tag
válasz Milestone2 #19930 üzenetére
Nehogy komolyan vegyél!!! Egyébként burkoltam én is egy darabig, de már nem bírja a térdem, meg a derekam.
De mostmár térjünk vissza a B20-ra me' kiátkoznak!
[ Szerkesztve ]
-
smithsys
aktív tag
válasz Marcello83 #20940 üzenetére
Füles újra bedug - kihúz? Próbáltad? Hátha!?
-
smithsys
aktív tag
válasz Marcello83 #20943 üzenetére
Hát… ( ezzel ugye nem kezdünk mondatot!) benne van a pakliban sajnos.
Ha van custom reco a telón, én csinálnék egy cache törlést, hátha csak beragadt valami és sikerül kitakarítania.[ Szerkesztve ]
-
smithsys
aktív tag
válasz Marcello83 #20947 üzenetére
Talán az újrahúzás megoldja. Előtte azért próbálj meg egy gyári visszaállítást, lehet hogy az is elég.
-
smithsys
aktív tag
válasz DroiDMester #22408 üzenetére
Nálam egy kicsit más a tapasztalat. Van RN3Pro is meg egy X20-as Redmi Pro. Éjszaka repcsiben a note 3 valóban 1-2%-ot esik, állításoddal ellentétben az R Pro 2-3%-ot.
Nálam a Redmi Pro másfél hónap használat után kb. 20%-kal tud kevesebb üzemidőt mint az RN3Pro.
Szerintem már nem kell elásni az MTK procikat ha nem kifejezetten játékra kell a teló. -
smithsys
aktív tag
válasz Milestone2 #23057 üzenetére
Vote done.
-
smithsys
aktív tag
válasz DroiDMester #23818 üzenetére
Én most a Mercuryt próbálgatom. Első blikkre egész korrektnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone 13 256 GB
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest