- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnibal
tag
Ipari jól néz ki!
Még csak most találtam rá erre szuper készítményre, nagyon királyul megcsináltad! Minden elismerésem!
BIG UP! - barnibal
-
devil-k
nagyúr
NICE JOB!!!!!
-
syC
addikt
Szép munka, grat!
-
becsitibi
senior tag
Köszönöm
-
profisher.
tag
Egy szó! GYÖNYÖRŰ!
-
becsitibi
senior tag
Mindjárt vége....
-
OC
őstag
Hiányolom az olyan képeket, amelyeken az egész ház látszik.
-
Hátezőőőőő.... nagyon jó lett!
-
becsitibi
senior tag
UPP!!!!
-
F34R
nagyúr
whaooo állat
-
becsitibi
senior tag
Upp!!
-
SkyS1gn
félisten
no mi a helyzet pajti? keservesen látom hogy kűzködsz a gondokkal,
a táp a ludas?
-
becsitibi
senior tag
válasz
Steve(AMD) #126 üzenetére
Köszönöm Uram!
Igen,nagynehezen rászántam magam a probléma kiszűrésére,1 már biztos,a VGA-val nincs gond,a jövő héten következik a táp
-
Steve(AMD)
tag
válasz
becsitibi #118 üzenetére
Szia!
A végeredményhez gratulálok, szép lett! Látszik, hogy sokat vesződtél vele.
A gonddal kapcsolatban:
Szerintem pihenj pár napot / hetet, ne is gondolkozz rajta. Aztán amikor úgy érzed megint van türelmed újra láss neki. Esetleg szólj egy cimborádnak, akinek hasonló konfigja van ugorjon át vele, zárjatok ki minden alkatrészt / hibalehetőséget egyenként.Üdv.: Steve
-
adax01
tag
Nagyon szép munka a ház és az egész gép.
-
kmisi99
addikt
Nagyon durva gép lett. Megtudhatom hogy az előlapra rakott kis alu lemert hogy hajlítottad meg ilyen szépen?
-
becsitibi
senior tag
Az a helyzet hogy belefáradtam már,egyszer az életben el akartam érni hogy ne csak gyors legyen,hanem szép is legyen,és teljesen egyedi a gépem,mostanra meg előállt ez a gond,3 délutánomba került a fórumozás+probléma megoldás keresése,a gép teljes szétszedés+összerakása mégegyszer,elég volt,befejezem az utolsó simitásokat,azt úgy marad ahogy van
Azért köszi.
-
albert8
veterán
Elsőre legyen no tuning. Utána, ha rendben van akkor nézd meg az alaplapod listáját, hogy a RAM rendben, van-e. Támogatja-e a lapod őket. Aztán én tápcserét csinálnék. Ha az sem segit akkor passz..
-
becsitibi
senior tag
Sziasztok!
Eddig megoldhatatlan problémával küzdök,a gépem azt csinálja hogy egyszer csak lekapcsol mintha áram szünet lenne,majd 1-2 másodperc után újraindul,ez a jelenség már több mint 1 hónapja fenn áll amikor még igy nézett ki a gépem:[link],most hogy összeszereltem mindent még mindig tart a probléma,voltam tápos topicba,ott mindenfélét kipróbáltunk,de szinte semmi se vált be,ha valaki tud érdemben hozzászólni azt megköszönöm,most befejezem az utolsó simitásokat,mert már csak az oldallap van hátra,elviszem studióba fényképezni,és utánna megy a kukába minden,szó szerint a jó kurva anyjába.
-
becsitibi
senior tag
UppUppUpp:[link].......
-
becsitibi
senior tag
Szevasztok Srácok!
Most a sok kis apróság jön,ventik+alaplaphátlap+pci takaró slotok festése,csövezés kényelmesen hozzáférhető biztonságos kialakitása,rezgéscsillapitás a radiátornál+pumpánál+tartálynál,a led világitás helyrerakása az alaplap átvezető+alsótakarólemez+előlapnál,az oldallap kivágása+plexizése.
Ezek alsó hangon 1,5-2 hét,mostanában rohadt sokat dolgozom,ez miatt csúszik inkább minden,de a logout blogom ennek örömére velős lesz,akár felérhetne egy cikkel is.
Üdv Nektek!
-
OC
őstag
Szépen alakul.
Mondjuk ideje is. Már ~2 hónapja is azt mondtad, hogy nagyon össze kéne rakni.
-
becsitibi
senior tag
Ma jött meg,eléggé be voltam havazva ez történt ma:
1:pumpa berakása,házi rezgéscsillapitó készitése.
2:Alaplap hátlap pirosra festése
3
adiátor ventillátorok harisnyázása
4
sövek bilincsezése,csatlakozók végstádiumba helyezése
5
CI slot helyekre megjött ez:[link],ezt lecsiszoltam,és lefestettem szintén pirosra.
Hát mára ennyi,most megint dolgozok péntekig,a blogomat meg majd holnap este frissitem.
-
SkyS1gn
félisten
no hogy áll a rendelésed?
-
becsitibi
senior tag
Upp!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Hardcore café
- Autós topik
- Yettel topik
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest