Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman.
senior tag
Hazudnék, ha rámondanám bármelyikre, de szerintem, amelyik a kamerába néz.

A választás úgy zajlott, hogy vittünk magunkkal egy nyakörvet, nézegettük a kutyusokat, és Lucky ráfeküdt a lábamra., nem csinált semmi különöset, nem szedte szét a cipőfűzőm, nem kaparta a lábam, csak ráhajtotta a kis fejét. A nejemre néztem, és feltettem rá egyből a nyakörvet.
-
Diego!
senior tag
F@sz@

-
Diego!
senior tag
Nagyon jó volt elolvasni, szuper bejegyzés

Tök arik a képek
ha a fiam Chelsea meccs nézés közben sálat, sapkát tesz rá, hálás kutyaszemekkel a közös nyelven jelzi egy falkába tartozunk, és ez nekem, -nekünk jó!

A kutyapanzióban mi történt? Hogyhogy 5 kilót fogyott? Azért nem evett mert nem volt étvágya vagy ennyire nem törődtek vele?

-
batman.
senior tag
Mr.Csizmás:
Rákérdeztem, marad. 
rolkaDb: Köszi!
Poll Tamás: Nem az a kemény kutya fajta, bár a házőrzési feladatokat becsületesen ellátja, nincs rá panasz! Köszi!
-
Poll Tamás
tag
Elég kemény házi vérebed van.

Viszont aranyos.

-
rolkaDb
aktív tag
Aranyos kutyának néz ki!

-
Mr.Csizmás
titán
na, ő egy olyan kutya, akit elfogadnék

-
atom87
aktív tag
Szép bejegyzés, és jók a képek. Nekünk vizsla apától és roti anyától való kutya van.
Testalkatra és formára vizsla, de erősebb izomzattal, fején látszik egy picit a roti vonás.Szellemileg pedig hihetetlen. Minden megért, tud hízelegni, tud színészkedni, épp hogy csak meg nem szólal. Póráz nélkül járunk sétálni az erdőbe, szeret a patakban lubickolni. Mindig Baywatch-osat játszik: minden ágat, botot, fát kihoz a vízből
Neki is van kedvenc labdája, eleget soha nem lehet vele játszani, nem unja meg 
És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy többre tartom, mint pár embert...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Cyberpunk 2077
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen autót vegyek?
- Robotporszívók
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest