- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizonyos esetekben persze. Azért is ez a "tavaszias" indítás és a két véglet. Egy parkban ücsörgő pár, akik egymáshoz bújva töltik az idejüket, de akár buszon is. De azért szerintem egy bizonyos pont után már sok. Én személy szerint saját magam nem érezném kellemesnek, hogy 50 ember engem bámul miközben..
És szinte minden nap együtt utaznak, és nekik több mint egy óra az út, és máskor is láttam már így őket, csak most volt szerencsém először mögöttük ülni. Nem az a vad repkednek a ruhadarabok dolog volt, de elég ahhoz, hogy 1 órán alatt már ellenérzéseket váltson ki belőlem.puttputt: igen, mint a parkban ücsörgők, az aranyos, és sokszor jó érzéssel tölti el az embert, mikor ilyet lát. De ez már nem az a kategória volt számomra..
-
Lenry
félisten
nézd kérlek...
múltkor 4 megállón keresztül "élvezhettem" nagytotálban, ahogy a trolin az előttem ülő srác a barátnője száján keresztül próbált meg a nyelvével végbéltükrözést végrehajtani...
legalábbis kb olyan mélyre dugta le. komolyan mondom, hogy undorító volt. és ez nem irigység. mi a Párommal sokkal jobban csináljuk
legalábbis azt biztosan jobban élvezem
és persze diszkrétebbek is vagyunk. -
puttputt
őstag
A múltkor épp kiszúrtam egy párocskát.
A fiúról lerítt, hogy egy igazi életművész, a lány meg nagy rajongó típus.
Úgy pusziszkodtak (leginkább egymás fejére, minél több pontra), mint egy gerlepár.
Majdnem odacsukta a srácot a metróajtó, mert ugye épp kiszállni "készült"...
Mondjuk, ez a jelenet inkább aranyos volt.Egyébként, egyet tudok érteni több tekintetben is a "blogíróval", sokszor tényleg elég exhibicionista módon történnek ezek a... S sokszor valóban csak felvágásból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Milyen autót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Új Asus ROG Zephyrus G16 GU603VI ,16" QHD+ IPS - 240Hz- ,i9-13900H ,NVIDIA RTX 4070 ,32GB ,1TB NVMe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 , FHD+ IPS , Intel Ultra 5 135H, 16GB DDR5, 512GB NVMe SSD, Magyar vil bill
- Decklink Mini Monitor 4K - Blackmagic Design
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest