Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
grengor
csendes tag
Azért nem cserélem a családomat közelebbire, mert nekem így jó. Nagyobb béke van mifelénk, mióta több 100 km van köztem és a család többi tagja között

-
Redneck
nagyúr
Végre megtudtam az igazságot! Sosem tudtam eldönteni hogy Bambanő vagy Bambano.
Persze utóbbi is lehet nő.Az se jobb ám ha hozzád mennek a rokonok, sok munkával jár!
-
én pontosan ugyanezt a dolgot fogtam meg a munkába járásra, nagyjából 2 hónappal ezelőtt - miért nem cserélünk lakást, házat? Mindenki jön-megy reggel 7-8-kor, járhatatlan a város, 'mindenki' szar helyen lakik a munkahelyéhez képest.. A gyerekek lakjanak az ovi mellett, egyetemisták az egyetem környékén, stb. Nem lenne egy szép világ?

Szóval kollégiumi szobát cserélnék családi házra, kutya-macska részemről nem akadály

-
Eastman
addikt
Akkor mindig a nyakadon lennének. Kölcsönkérnék a fűnyírót, ilyesmi.
-
weiss
addikt

Amúgy azt mindig is meg akartam kérdezni, hogy a nicked az bambanő ékezetek nélkül vagy csak simán bambano, de azt hiszem most választ kaptam.
-
[Prolixus]
addikt
Jajj. Ez fájt így estére.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze utóbbi is lehet nő.