Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
Ugyan már, ki foglalkozik ilyennel? A zasszony a 10. emeleten hallotta ahogy elindítottam az autót. Én azt mondom, mindenkinek legyen olyan az autója, amiben jól érzi magát. Tojtam a közvéleményre.
bacsis:Ajánlom figyelmedbe. Nagyon rendesek a srácok és segítenek mindenben. Alkatrész, építés, tanács, bármi.
-
Thronks.90
tag
Mentségemre szóljon, a Golf mellett pihen a garázsban egy '92es Astra F Caravan 1.4Benzin. Újítgatom, csinálgatom, mert úgy járnak ezek is mint a zsigulik, trabantok, Sok volt belőle, de ma már egyre ritkább a szép állapotú. Édesapám első autója volt, mikor kiment "kalandvágyból" külföldre, akkor kaptam meg töle. Sajnos előjöttek az Opel betegségek, rohad, de már csak a két küszöb csere + fényezés van hátra, ja, meg össze kell rakni. Pár év és youngtimer lesz, kíváncsi vagyok lesz- e akkora kultusza mint itt a Ladáknak, vagy nyugaton a Golfoknak.
#10 basics
Karburátor drága dolog. Egy normálisabb Weber vagy Solex karcolja a 100.000Ft- ot. használtan kapni jót olyan 50körül (Én is annyiért vettem, Weber 45) Sportszűrőt bármelyik autósboltban, olyat is lehet kapni, ami a gyári helyére megy bele, nem kell feltétlen levenni a szűrőházat. Nem nagy munka egyik sem, ha szerencséd van a karburátor talpra simán felmegy a másik karbi, de ennek utána kell nézz alaposabban. Nekem kb 2éve alakul az autóm, és még mindig nem mondhatom, hogy kész. Mindig tanulok valamit, hogy mi miért jó, és hogyan. Ajánlom ezt az olvasmányt, nem írnak hülyeséget, de azért nem is kell mindent komolyan venni. Alapnak teljesen jó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Robogó, kismotor
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest