- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
Ugyan már, ki foglalkozik ilyennel?
A zasszony a 10. emeleten hallotta ahogy elindítottam az autót. Én azt mondom, mindenkinek legyen olyan az autója, amiben jól érzi magát. Tojtam a közvéleményre.
bacsis:Ajánlom figyelmedbe. Nagyon rendesek a srácok és segítenek mindenben. Alkatrész, építés, tanács, bármi.
-
Thronks.90
tag
Mentségemre szóljon, a Golf mellett pihen a garázsban egy '92es Astra F Caravan 1.4Benzin. Újítgatom, csinálgatom, mert úgy járnak ezek is mint a zsigulik, trabantok, Sok volt belőle, de ma már egyre ritkább a szép állapotú. Édesapám első autója volt, mikor kiment "kalandvágyból" külföldre, akkor kaptam meg töle. Sajnos előjöttek az Opel betegségek, rohad, de már csak a két küszöb csere + fényezés van hátra, ja, meg össze kell rakni. Pár év és youngtimer lesz, kíváncsi vagyok lesz- e akkora kultusza mint itt a Ladáknak, vagy nyugaton a Golfoknak.
#10 basics
Karburátor drága dolog. Egy normálisabb Weber vagy Solex karcolja a 100.000Ft- ot. használtan kapni jót olyan 50körül (Én is annyiért vettem, Weber 45) Sportszűrőt bármelyik autósboltban, olyat is lehet kapni, ami a gyári helyére megy bele, nem kell feltétlen levenni a szűrőházat. Nem nagy munka egyik sem, ha szerencséd van a karburátor talpra simán felmegy a másik karbi, de ennek utána kell nézz alaposabban. Nekem kb 2éve alakul az autóm, és még mindig nem mondhatom, hogy kész. Mindig tanulok valamit, hogy mi miért jó, és hogyan. Ajánlom ezt az olvasmányt, nem írnak hülyeséget, de azért nem is kell mindent komolyan venni. Alapnak teljesen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nagyon nem értek az autókhoz, és ez így is fog maradni... egészen addíg míg a fedélzeti számítógépének a processzorát...
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Horgász topik
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest