- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranagol_5
őstag
Barátom, nem jöttél még rá, hogy ez egy kényes IBM gép?
XP-vel ne próbálkozz, ugyan az a baja, mint a 2003-nak. Nem ismerik a PPRO procikat. Csak angol nyelvü oprendszert fogad el valamiért, szóval vagy le magyarítod az angolt, vagy nem. Sejtésem van, hogy miért csak az angol megy fel,de a pontos okát én sem tudom. Nekem is a 4in1 windows2k volt rajta.
-
bacsis
Közösségépítő
Pontosan így csináltam, így is felmegy csak kell neki FAT32-es partíció amit én elkerülnék... Jó persze utána már átlehet konvertálni de akkor is
Persze ha nincs ötlet miért nem hajlandó egyik Win2k-s teléepítőről bebootolni a másikról meg miért tud akkor marad ez a megoldás -
netpeti98
addikt
Az jó.
Ez a leírás az winxp-re vonatkozik,de szerintem win2k-val is hasonlóan kell.
Készítesz egy MS-Dos/Win98 indítólemezt próbáld meg elérni hogy lássa a cd meghajtót,ha látja indítsd el a gépet az indító lemezzel és tedd be a cdt és lépj be a I386 nevű könyvtárba és indítsd el a WINNT.EXE nevű fájlt és indul a telepítő.Másik megoldás felrakod a win98-at frissíted win2k-ra és átkonvertálod a partíciót ntfsre.
-
bacsis
Közösségépítő
Ez is jó ötlet köszi
meg még azt találtam ki, hogy win2k indítólemezt csinálok, és úgy megpróbálni kapásból NTFS vinyóra pakolni a win-t..
De!!! Azért ha van tipp, azt megköszöném, hogy miért nem hajlandó elindulni sokk bootolható lemezről a gép?
Esetleg volt valami másik régi szabvány ami alapján bootoltak a gépek CD-ről, és ezek az újabb boot lemezek már nem úgy készülnek vagy mi? -
netpeti98
addikt
Szia!
Van floppy meghajtó a gépben?
-
bacsis
Közösségépítő
DOS alól is tudom a Win2k-t telepíteni, de ez azért nem fexik megoldás, mert jelenleg egy 76gigás SCSI vinyó van benne amire mindenképp kell FAT32-t rakni én meg nem akarom "ketté törni" a vinyót illetve csak FAT32 partícióval... NTFS legyen rajta és arra menjen fel aWin2k egy az egybe
megpróbáltam azt, hogy DOS alól elkezdtem telepíteni a Win2k-t és a 76gigás mellé raktam be egy 1gigásat ami FAT32-es hogy arra pakolja az ideiglenes filejait, ez így jó is votl, szépen elindult a telepítő felmásolta a filokat restart, utána ismét bejött a telepítő, akkor mér úgy mintha CD-ről bootolt volna, kiválasztottam hogy a 76gigás NTFS-es vinyóra rakja fel a Win2k-t ez pedig odáig működött míg ki nem szedtem az 1gigás vinyót mert onanntól kezdve a 76osról sem tudott bootolni -
bacsis
Közösségépítő
UP, hogy jól kiműveljetek engem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motoros topic
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- Kuponkunyeráló
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest