Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege8888
aktív tag
Én posztolgattam utólag is a kiállításról, meg a 3d-s túráról nemzetközi FB-csoportokba, hogy menjen a hírünk.. Ezt jövőre is ki kéne tudatosabban használni, hogy kb 4.5 hónappal előtte menjen poszt a külföldi csoportokba, hogy ha onnan lennének látogatók, akkor azok tudjanak már időben rákészülni az útra. Sőt, esetleg kéne egy Patreont indítani a BRSZK-nak, nem?
-
Yutani
nagyúr
Nálam egy UK-beli középkorú fickó járt, azzal beszélgettem egy kicsit, de gondolom nem ugyanaz, akit te említesz.
Az a konzol meglesz valakinél, ha a végén a bepakolásnál ott volt. Csak feltűnik valakinek, hogy egy dobozzal több van neki...
Egyébként volt az 1000 forintos dobozban egy ATI kártya, azt meg akartam venni, csak elfelejtettem másnapra.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nahh szóval.. Meg volt a 6. BRSZK(cikk hamarosan a Logouton is meg fog jelenni) Minden kedves kiállítómban tudott...
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest