- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
Nézd csak bacsis én ilyet használtam régebben Nv karival persze, de ez rácsatlakozik bármelyik Nv karira és működik is vele (én 6600gt sli-vel és 6800gt sli-vel használtam) a Doom3 az rettenet jó volt!
[link]Én 2,5k-ért adtam el. (csak hogy tudd hogy mennyi ha esetleg venni akarsz, lehet akinek eladtam eladná neked szólj ha érdekel és megadom a nevét és írhatsz neki)

-
Móci
addikt
Nekem is pereljetek már valamit! Volt pár nvidia 'chipset'-es lapom, kártyám is.

Vagy ha adtok egy vascsövet, megyek ütni őket. Az nem jó? -
rudi
nagyúr
Nem, az ok, okozati viszony fordított. Azért tolnak a 3D mozikban nagyobb fényerőt, mert a szemüveg a technológiája miatt sötétít. A mindenféle fájás meg hányinger pedig azért van, mert ezek mind kamueffektek, az emberi érzékelés megtévesztésén alapulnak. Ráadásul mindenkinek más a két szeme közötti távolság és mindenki más szintű eltolást visel el a két szeme számára továbbított képben. Plusz ehhez jön még a viszonylag alacsony frekvenciás váltogatás. Akkor fog ez a dolog bármit is érni, amikor már 100 Hz körül lesz a jobb-bal váltás (200 Hz-es képfrissítés) és mindenki a maga ízlése szerint fogja tudni állítan a két oldal közötti eltolást.
-
forras2
őstag
Bacsis!
Holnap lemegyek, kinyomom a szemed, és megyünk az Nvidiához.... Mit szólsz hozzá?
Mr.Csizmás-t visszük magunkal, Ő lesz az ügyvédünk....
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Legyen, de akkor mar csapjanak hozza egy lapot is [link]

-
Elkepzeltem ahogy beszarik az nvidia es elutazik bacsishoz segget nyalni 3 db fermivel...

-
Mr.Csizmás
titán
[bacsis] Beperelem az Nvidiát
lehetek az ügyvéded?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Boxi88
őstag
én akárhányszor voltam 3D-s moziba (már nem egyszer voltam) mindegy egyes alkalommal fájt a fejem tőle, a haveromnak meg hányingere volt
a mostani 3D-s megoldás még nem az igazi 
-
lorenzen
aktív tag
Egyszerűbb nem használni, ezeket a félresikerült fejlesztéseket.
Amúgy, valami felhasználási feltételek közötti megjegyzésben biztos ott van, hogy miden fajta egészségkárosodás következménynek felelőssége, teljes egészében a felhasználót terheli. Kizárja magát a felelősségből.#4 .bableWes
Ezek a 3D mozik hatalmas fényerővel dolgoznak. Ha szemüveg nélkül néztél bele a filmbe, akkor oka lehet a gyulladásnak. -
Én tegnap néztem először az Avatar-t sima 3D-ben, féltem, hogy mi lesz, ha nem lesz jó, de hozta az élményt, nekem nagyon bejött.
-
whiz
aktív tag
"ha valami baja lesz a szememnek, esküszöm beperelem"
Rossz helyen születtél ehhez. De azért sok sikert!

-
iSonic
addikt
Hát nem semmi :/
-
Cucuska2
addikt
válasz
mexicanraven
üzenetére
Félbevágott krumpli??

-
mexicanraven
senior tag
Ha van otthon szemcsepp csepegtess, az jót fog tenni! Ill félbevágott krumpli és vizes törülköző lehet még megoldás a bajra!

-
Devid_81
félisten
Naha't mi tortent veled?

Ilyet "irast" sem szoktunk latni toled.
Mar vartam a "hogyan tartsuk a processzor magot folyekony allapotban" tesztet, erre meg pont a szegeny envidijat akarod perelni, tele vannak azok most gondokkal, bajokkal
-
.bableWes
őstag
nemmindenkinek birja a szeme... én tavaly osztálykiránduláson az IMAX ban néztem elöször 3D-s filmet, és elég is volt... kötöhártya gyulladásom lett, nem biztos, hogy a szemüveg miatt, de én arra fogom, mert nem nagyon szokott ilyen jellegü problémám lenni... arrol nem is beszélek, hogy a szemem olyan volt mint egy alkoholistáé

de pereld be öket, ugy is szarul állnak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bacsis
Közösségépítő
rendesen be is van pirosodva

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Star Wars rajongók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)