Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz doberman #356 üzenetére

Régebben én is simán a develop master tetejét buildeltem, de azán párszor probléma volt vele. S rászoktam arra, hogy megnézem a repositoriban a stabil verzióhoz tartozó hash-t / tag-et és azt buildelem [link]

Úgy látom v4.2.6 a stabilból a legújabb (ezek valamilyen hibát javítottak a 4.2-es ágon) és 4.3 pre-release is régebbi. Ugyanez egyébként igaz az oscam-ra is, ott sem feltétlen ad bármi pluszt fejlesztői verzió.
    Ettől persze simán lehet forrásból feltenni, nem muszáj bináris repo-ból.

Raspberry pi esetén nekem anno többször meggyűlt a bajom, mert az újabb verzió már támogatta a hbbtv-t (ez a netes stream tévé adáshoz kapcsolása, pl mindigtv esetén néhány csatornát lehet 720p minőségben online nézni hbb-t tudó tévén az antennás sd helyett, pl natgeo meg talán még pár). Na szóval úgy tűnt, hogy a hbbtv-s csatornára lépve kressel a tvheadend. Eleve csak úgy lehetett pi-re lefordítani, hogy kikapcsoltam az ffmpeg vagy ilyesmi codec lib hozzá fordítását. Csakhogy úgy meg kresselt, mert a hbbtv-hez valamiért használni akarta volna. Szóval talán 4.0.x ágnál maradtam végül. Ha azóta megoldották a build problémát, akkor lehet valamikor majd újrateszem az egész rendszert.

TVHGuide az htsp protokolt használ (9982 port), nem m3u playlistet. Azért tud epg-t is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés