- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
doberman #356 üzenetére
Régebben én is simán a
developmaster tetejét buildeltem, de azán párszor probléma volt vele. S rászoktam arra, hogy megnézem a repositoriban a stabil verzióhoz tartozó hash-t / tag-et és azt buildelem [link]Úgy látom v4.2.6 a stabilból a legújabb (ezek valamilyen hibát javítottak a 4.2-es ágon) és 4.3 pre-release is régebbi. Ugyanez egyébként igaz az oscam-ra is, ott sem feltétlen ad bármi pluszt fejlesztői verzió.
Ettől persze simán lehet forrásból feltenni, nem muszáj bináris repo-ból.Raspberry pi esetén nekem anno többször meggyűlt a bajom, mert az újabb verzió már támogatta a hbbtv-t (ez a netes stream tévé adáshoz kapcsolása, pl mindigtv esetén néhány csatornát lehet 720p minőségben online nézni hbb-t tudó tévén az antennás sd helyett, pl natgeo meg talán még pár). Na szóval úgy tűnt, hogy a hbbtv-s csatornára lépve kressel a tvheadend. Eleve csak úgy lehetett pi-re lefordítani, hogy kikapcsoltam az ffmpeg vagy ilyesmi codec lib hozzá fordítását. Csakhogy úgy meg kresselt, mert a hbbtv-hez valamiért használni akarta volna. Szóval talán 4.0.x ágnál maradtam végül. Ha azóta megoldották a build problémát, akkor lehet valamikor majd újrateszem az egész rendszert.
TVHGuide az htsp protokolt használ (9982 port), nem m3u playlistet. Azért tud epg-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest