Új hozzászólás Aktív témák
-
albi31
aktív tag
Pont ezért volt ez sokkal-sokkal megbízhatóbb mint a Vatera meg a Teszvesz,mert itt mindenki "üzletmenete"látható volt(fekete-piros pont)(ezzel szemben a Vaterán köthetett olyan alku is,hogy nem sározom be a másikat,ha rendezi a sarát..és a szolgáltató is szart bele,hogy kit és hogyan csaptak be,hiába kért tel.számot vagy bármit)..és mint szerelő,eltudom mondani,hogy míg innen senki nem keresett meg,hogy a PH-n vett egy notebook-t és jól átverték vagy hasonló,ezzel szemben a vateráról tucatjával jönnek az ilyen megkeresések.
Kicsit én is nyugtalan vagyok,és nem is látom át a tulajdonosi szerkezetet,de azt láttam,hogy rettentő sokan(régi fórumozók) segítették az oldal működését!..ez úton is köszönet nekik!
Albert -
nuke7
veterán
én ugy látom, hogy a hirdetés ingyen van, és ha a rangod engedi, akkor az up is...
nem?
apóka: jutalék?! hát figyelj, mondjuk eladok egy vga kártyát, ami boltban 35k 20k-ért, (mert használt, és mondjuk már "csak" 1év gari van rá) bukok 15k-t és még jutalékot is fizessek?! az lesz ennek a következménye, hogy emelkedni fognak az árak (itt is) nem lesz értelme többet idejárni - itt eladni. és csak azok fognak jol járni, akik üzletszerűen kereskednek. aki nem, az meg b*szhatja. zseniális újítás, tényleg.[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!