Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Hmm... hát ennyi pozitív reagálásra is jó hazaérkezni.

Köszönöm mindenkinek a hozzászólását, örülök neki hogy tetszett nektek.
Vakegérke: Osztom az évszakról alkotott véleményedet, hiszen nekem is ez a kedvencem.

Envy: A te bővebb véleményedet már tudom valamelyest, s amit nem, azt majd talán egyszer megtudom...

sanan: Nekem kezdetben fel sem tűnik, hogy itt az ősz, hiszen Szeptember eleje teljesen nyárias(többnyire), de amikor már közelítünk az Októberhez, akkor kapom fel a fejem, hogy "húú... hát itt van"

-
¤Envy¤
aktív tag
Nagyon szép képek
Bár nekem azt hiszem, inkább a tavasz a kedvenc évszakom... -
törölt tag
üdv.
Tetszett.
Mikor eljön az ősz mindig hiányzik a nyár. Az első hűvösebb éjszakák, később kel fel a nap.
Október fele már rádöbbenek, hogy tetszik, szeretem az őszt. Mikor vállamra teszem a válltáskám, kezemben egy pergetőbot és csak sétálok a vízparton néha megállva. Akkor már látom milyen szép is az ősz. Vagy a szülőknél falun. Ott igazán szépnek látom. Itt a városban fel sem tűnik, talán mert mindig sietünk valahova. Talán még mindig nem barátkoztam meg a várossal ahol lakunk.
-
norbiphu
őstag
Nagyon szép, elismerésem.

-
¤Envy¤
aktív tag
Nagyon szépen írsz még mindig...
Tetszett
-
Nagyon szép írás!

Congratulations!

-
philoxenia
MODERÁTOR
Szép írás.

-
Vakegérke
félisten
Öregem, le a kalappal!
Istók uccse, egyre jobban írsz. Elmondható ez a helyesírásodra is. Vannak még apró bakik, de a tartalom feledteti őket.
Egy részlet:
"Na, de az ősz. A színek csak úgy összekeverednek, mintha valaki végighúzta volna a zsebkendőjét a még meg nem száradt, nyári festményen. Hol sárga, hol barna, hol vörös, s hol még zöld… "
Ezt nagyon szépen fogalmaztad meg. Nekem az ősz a kedvenc évszakom. A látvány a legszebb, szinekben leggazdagabb. Hozzátenném, hogy talán illatokban is. Aki járt már tölgyerdőben ősszel, aki beleszagolt már az őszi szellőbe, az tudhatja.Csak így tovább, gratula.

-
Hasek
Közösségépítő
Bármi is legyen a véleményetek az irománnyal kapcsolatban, azt szívesen fogadom. Sajnálatos módon azonban, az esetleges hozzászólásokra, illetve bármi egyébre, csak a jövő hétvégén tudok legkorábban reagálni. Mindenesetre előre is köszönöm.

p.s.: illetve még körülbelül 15 percig...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Warhammer 40.000
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest