Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
moonman
titán
ha így látod, akkor kérlek kezdd előről olvasni a hozzászólásaimat. miért kéne nekem azt bizonygatnom, hogy ez jobb, vagy az jobb? nem túlzottan érdekel, hogy ki mit használ, vagy ki mit szeret. mindössze a hibás információkat és lyukakat próbálom betömni.
engem nem sokat hallani Linuxról beszélni, egész egyszerűen azért, mert nem értek hozzá, így nem akarok hüjeséget mondani. a másik oldalról csak azt halljuk, hogy MS szar és hulladék, talán annyit magamra vállalhatok, hogy elmondom, szerintem miért nem az, nem?
-
-
moonman
titán
én nem a Microsoft vagyok, nem érdekelnek a piaci manőverei - sokszor nem is értek egyet velük - én a userek hozzáállásáról beszéltem. mint user, nem utálom a másikat, ti viszont igen. nyilván ha az Ubuntu lenne piacvezető szerepben, kisangyalként működne és dollármilliárdokkal támogatná az MS-t...... nem szabad ezt "jó és rossz" szintjére lebontani. a politika sosem érdekelt, inkább a technológia.
-
ddekany
nagyúr
"Ebbol kovetkezik, hogy az olyan beszolas, mint a kuka nem mukodik a linux alatt ertelmetlen."
Megjegyzem, nem is azt mondtam, hanem hogy a kb féléve (se?) legfrissebb Ubuntu alatt csinálta azt amit. Lévén a jelenleg talán legnevesebb desktop disztróról van szó, ez ezért jelezhet valamit...
-
MichaelSD
őstag
Ez, ok, de attól, hogy filozófia még lehet kereskedelmi terméként is eladni (annak ellenére, hogy rossz a GUIja...
). A Mandriva, Red Hat, pont ezt csinálják.Az elterjedségének okát már hülyére vitáztuk máskor, abba most nem mennék bele.
A Linux nem olyan mint a csalad, hogy ez van ezt koll szeretni, hanem olyan mint egy no, azt valasztod amelyiket akarod, de attol meg mellefoghatsz vele rendesen.
--by Dark100
Ezt terjeszteni kell!
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb új!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
És több szempontbl is vitathatatlan... 
(145 millio + ukranok + beloruszok + tobbiek)