- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
Aktív témák
-
ha alinux olyan jól ismeri a sata meghajtókat, akkor legyél szives nekem feltelepíteni bármilyen ich9, vagy ich10-es alaplapra debian 4.0 r4-et
Tény, hogy a kernel TALÁN ismeri, de amíg a gyári kernelbe amivel települne először nincs beleforgatva, még modulként sem, akkor én úgy látom kitörölhetem vele (esetleg valaki tudja a megoldást? több órányi guglizás után sem találtam). AHCI mód kikapcsolása nem megoldás.
Ja és az sem megoldás h használjak ubuntut, mert igen az felmegy, cserébe random inditásonként kernel pánikol, és általában 2 óra után csonttá fagy a gépemen. -
leviske
veterán
Jóh, akkor nem hiányosság, csak zavaró tényező... Aminek megszokásához szükségeltetik némi hozzáértés. Aki pedig az op.rendszert észre sem szeretné venni, az nem biztos, hogy érteni akar hozzá. A trabantos hasonlatoddal meg nem értek egyet. Mert éne nem azt írtam, hogy legyen teljesen Windows szerű.. ha azt akarnám, akkor nem próbáltam volna ki a Linux-ot és nem lenne még mindíg fenn a másik partíción... Egszerűen csak nem szeretnék olyan autót venni, aminek a kilincse az ajtó helyett a hátsó szélvédőnél van, miután a trabanton az ajtón volt és így gyorsabban bejutottam...
Egy szóval nem mondtam, hogy a linux nem jobb a Windows-nál. Csak azt, hogy egyes agyilag károsult usereknek (ala én) egyszerűbb volna a telepítés. A további kezeléssel semmi gondom.
ngabor2: Az a grafikus teepítő, amiben össze vanna gyűjtve az alap kis programok, azzal semmi bajom. (Annó jelezem is, hogy meglepődnék, ha nem kapna szerepet a Win7-ben, mint "live támogatás") De ott sem található meg minden... És nem árt, ha az ember ismeri a többi lehetőséget is...
(#73) orbano: Tudod a Linux támogatottsága úgy fog nőni, hogy senkinek nincs szüksége a támogatottságra, hisz' az ember megválogathaja magának a mefelelő hardvereket, a felhasználótábor pedig úgy fog bővülni, hogy egy új felhasználó sem kell, mert mind hülye, vagy fanatikus windows imádó...
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- X1 Yoga 6th 14" 4K+ IPS érintői7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest