Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
ha alinux olyan jól ismeri a sata meghajtókat, akkor legyél szives nekem feltelepíteni bármilyen ich9, vagy ich10-es alaplapra debian 4.0 r4-et
Tény, hogy a kernel TALÁN ismeri, de amíg a gyári kernelbe amivel települne először nincs beleforgatva, még modulként sem, akkor én úgy látom kitörölhetem vele (esetleg valaki tudja a megoldást? több órányi guglizás után sem találtam). AHCI mód kikapcsolása nem megoldás.
Ja és az sem megoldás h használjak ubuntut, mert igen az felmegy, cserébe random inditásonként kernel pánikol, és általában 2 óra után csonttá fagy a gépemen. -
leviske
veterán
Jóh, akkor nem hiányosság, csak zavaró tényező... Aminek megszokásához szükségeltetik némi hozzáértés. Aki pedig az op.rendszert észre sem szeretné venni, az nem biztos, hogy érteni akar hozzá. A trabantos hasonlatoddal meg nem értek egyet. Mert éne nem azt írtam, hogy legyen teljesen Windows szerű.. ha azt akarnám, akkor nem próbáltam volna ki a Linux-ot és nem lenne még mindíg fenn a másik partíción... Egszerűen csak nem szeretnék olyan autót venni, aminek a kilincse az ajtó helyett a hátsó szélvédőnél van, miután a trabanton az ajtón volt és így gyorsabban bejutottam...
Egy szóval nem mondtam, hogy a linux nem jobb a Windows-nál. Csak azt, hogy egyes agyilag károsult usereknek (ala én) egyszerűbb volna a telepítés. A további kezeléssel semmi gondom.
ngabor2: Az a grafikus teepítő, amiben össze vanna gyűjtve az alap kis programok, azzal semmi bajom. (Annó jelezem is, hogy meglepődnék, ha nem kapna szerepet a Win7-ben, mint "live támogatás") De ott sem található meg minden... És nem árt, ha az ember ismeri a többi lehetőséget is...
(#73) orbano: Tudod a Linux támogatottsága úgy fog nőni, hogy senkinek nincs szüksége a támogatottságra, hisz' az ember megválogathaja magának a mefelelő hardvereket, a felhasználótábor pedig úgy fog bővülni, hogy egy új felhasználó sem kell, mert mind hülye, vagy fanatikus windows imádó...

Aktív témák
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Trek
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tény, hogy a kernel TALÁN ismeri, de amíg a gyári kernelbe amivel települne először nincs beleforgatva, még modulként sem, akkor én úgy látom kitörölhetem vele (esetleg valaki tudja a megoldást? több órányi guglizás után sem találtam). AHCI mód kikapcsolása nem megoldás.