Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ipse89

tag

A cikket olvasva, elég sok minden jutott eszembe:

Ha már belekezdesz a játékba, vannak lehetőségek, hogy "független" legyél( ne kelljen éjjel 2kor felkelni egy támadás elindításához ).
    Speed szerver kerülése, mert oda tényleg sok idő kell.Lehet beállítani/felkérni helyettest, aki igazgatja a faludat, amikor nem tudsz felmenni.

Pro: Ha jó klánba kerülsz, jó közösségbe is csöppenhetsz, akár barátokat is szerezhetsz. Nem a gép ellen játszol, hanem ugyanolyan emberek ellen, mint amilyen te vagy, taktikáznod kell, hogy felülkerekedhess az ellenfeleden. A PC-s játékoknál nem kell "ennyire odafigyelni", max. azon gondolkodsz, hogy most rakéta-vetővel, vagy golyószóróval gyilkold a célpontokat.

Contra: Időt mindenféleképpen kell rá szánni, de ha rendszeresen netezel, akkor most az a 5-10 perc nem idő, ha napi szinten netezel.Sok agyalágyult, nulla értelmi szintű ember van fent, akik, válogatott trágár szavakat használva küldenek melegebb éghajlatra... Velük nem kell foglalkozni, tovább támadni+katapultozni ;] , vagy jelenteni a Multihunternél ( kb. mint a fociban a bíró), aki lapátra teszi a játékból.
    Ha gyenge az akaraterőd, függő leszel.

Jómagam, kb 4 hónapja a Traviannal és a Klánháborúval játszottam párhuzamosan, és odaértem, hogy májusban érettségizek, le kellene tenni a nyelvvizsgát, és a friss szerelmi kapcsolatomat kellene ápolgatni :B . Mit csináltam? Abbahagytam mind a két játékot, ahogy illik, és az eredmény nem maradt el, mert mindhárom "probléma"sikeresen megoldódott :U.
    Miután ezek befejeződtek, újra elkezdtem, de ha hasonló szituáció jön, úgy vagyok vele, a játékot újratudom kezdeni, de ha valamit az életemben elb*szok ráadásul egy hülye játék miatt... hát igen. Ennyit nem ér meg.

Igaz a komment írása közben is küldtem pár támadást :B ;] elvégre germánokkal tolom. :)

[ Szerkesztve ]

Lenovo E430C; Xiaomi 13 ; Bianchi campione del mondo 1974

Új hozzászólás Aktív témák