Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
crwn
senior tag
De ha a kolléga amúgy művészi önkénnyel /szabadsággal használja ezt az igét - mint annak idején pl. József Attila: nem eszek, se sokat... (ugye nem kell citálnom a költemény címét) - akkor rendben lévő, megbocsátható a dolog.
Merthát szárnyabontogató bloggerről van szó ugyebár, aki nagyon keresi az írót/költőt magában
-
tildy
nagyúr
Bizony: mennyországban , illetve ugráltak

-
legiaap
félisten
Úgylátszik ez nem az én napom...csak kritizálnak
és igen "emléxek"

-
divot
veterán
"emléxek"
Ez nagyon, de nagyon fáj.

-
legiaap
félisten
Amúgy arra tisztán emléxem,hogy másnap még több hó esett és akkor tuti volt vagy 1 méteres,mert a barátommal alagutat ástunk benne akkora volt.
Nagyon élveztem

-
JoeYi
őstag
az a baj, hogy az emberek többsége csak egy eltakarítandó dolgot lát a hóban, még ha súlyos károkat is okoz a tályképben...
Alig várom, hogy elhaggyam Budapestet és hazamenjek Szombathelyre, mert itt sose lesz igazi hó, max sóval itatott latyak
-
7
addikt
Most figyeltem fel a tényre: Egyedül kóboroltál a sötétben az utcán olyan fiatalon?
-
legiaap
félisten
Igen...a gondtalan élet az ami nagyon hiányzik.
A hó nélkül meg nem tél a tél...szükség van rá,de olyanra,ami mindent megváltoztat...mindent -
7
addikt
Igaz, a megmaradó hónak van egyfajta hangulata, én is imádom. Egyedül azt sajnálom, hogy egyre többen vannak, akik már nem tudják ezt átérezni, annyira el vannak foglalva a mindennapi szürke dolgaikkal. Szép dolog a karrier, de minek olyan buzgón építgetni, ha egyszer pont az satnyul el, amiért az egész elindul? Nevezetesen a boldog, gondtalan életre való vágy...
De nem gond, sok emberrel tudom még mindig együtt élvezni, és ez a lényeg...

Én már nem emlékszem, milyen is volt számomra az első hó, hisz 3 éves korom óta síelek. De azt tudom, hogy a hóval együtt nőttem fel, az életem részévé vált, és nagyon hiányozna, ha nem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Crimson Desert
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házimozi haladó szinten
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HAVN HS 420 VGPU Black - Prémium minőség
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- MSI A78M-E35 (MS-7721) AMD FM2+ alaplap
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
viszont most ígéretesen kezdődik a tél