Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Nálam - ha hardvervásárra kerül a sor - esetleg ránézek az almás kínálatra is, bár telefont 5éve vettem, a nejemnek meg alapkövetelménye volt a dual-SIM és nagyon megtetszett neki egy fehér motorola (kész csoda, hogy a fehér színt nem védette le az alma ). Laptopvásár volt tavaly, ahol esetleg a retina MBP szóbajöhetett volna, de nyert a dVGA-s e7450 (főnök fizette, nem az ár számított).
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
Őszintén én a jelen cikket is csak kivonatosan olvastam. Aki ilyeneket olvas, az rejtve vágyik vmelyik almás termékre, csak saját magának se vallja be, vagy csak simán nem tudja megfizetni Nálam ez nem áll fenn, nettó hardveres-szoftveres okokból hidegen hagynak a dolgaik. A részvényük érdekes, viszont az üzleti modelljük nem biztos, hogy időtálló, amivel a részvény is bukhat.
#34: másodfoglalkozásként IT-s voltam az előző németajkú munkacsoportomban, és pátyolgattam pár kolléga gépét (~10%Mac, 90%Win), ill beszélgettem velük. Nagyon érdekes megfigyelés, hogy a windózt kb "divat" volt szidni, de amikor MAC alatt fél órát vacakolt a hölgy (aki korábban vehemensen követelte magának a központi IT-től a MBP-t Thinkpad helyett) egy sima word doksi megnyitásával, véletlen se mert rossz szót mondani a rendszerre. Egy felnémet kollégám szabályos hisztirohamot kapott, amikor fél percnél tovább tartott az XP-be való bejelentkezés. Én nem kommentáltam, gondolván szabad vallásgyakorlás van...
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest