- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- weiss: Filmzene hasonlóság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axel pRo
aktív tag
Gyerekek kint vaaan

Már csak meg kéne venni.
-
LittleSteVe
csendes tag
-
neo799
újonc
Sziasztok! Én is nagyon várom ,az első részét rongyosra játszottam.
A második rá tesz egy lapáttal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
neo799
újonc
Sziasztok! Én is nagyon várom ,az első részét rongyosra játszottam.
A második rá tesz egy lapáttal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LittleSteVe
csendes tag
Márcsak egyet kell............

-
LittleSteVe
csendes tag
-
Axel pRo
aktív tag
Már csak 4-et kell aludni

-
LittleSteVe
csendes tag
Nah ide is irunk.
Én is várom már.....

-
Axel pRo
aktív tag
-
feka007
veterán
Úristen, bele ne őrülj már ebbe a pár napba..
Nekem is b.ssza a csőröm, hogy még így is előbb nyomhatják az x-esek, hogy nem is késik a pc-s verzió, dehát ez van. Amúgy fogadni mernék, hogy pénteken már tolhatjuk a duplavés verziót.
Egyébként nem is lett volna jó nekem, ha kiadják a pc-st 7végén, mert annyit kellett tanulnom, hogy így is belenyomorodtam, ha meg még CoD is van akkor tuti nem tanulok semmit hanem azt nyomom este éjfélig.
-
Axel pRo
aktív tag
-
keIdor
titán
gameplay by me
kérésre csinálok még -
<NewL>
addikt
Szerintetek egy Asus K50Ab el fog futkorászni? ilyen lapost akarok venni a közeljövőben.
AMD Athlon64 X2 2,1GHz 2GB RAM, 250GB HDD Radeon HD4570 512MB VGAnem kell fullfull grafika,a cod2őt is fél grafikán játszottam,dx7be
és még mindig ez a gép előtt ülök,ideje már lecserélni... -
gamerkiller
senior tag
Hehe..
Én a fizetés előtt szoktam visszaszámolni.. Már csak 2 nap, már csak 1 nap, már csak 31 nap...... -
aero.
veterán
szerinted én hogy várom? mondjuk várhatom is, mert nincs videokártyám

-
D1Rect
félisten
Hónapok óta megvan, de csak most tettem fel, tényleg kiváló játék.

-
Thunderzolee
veterán
-
D1Rect
félisten
Én megtaláltam a Company of Heroes-t, nekem ez a pár nap csak úgy el fog repülni.

-
Xirtam
veterán
Én is várom, de a Dragon Age-t jobban!

-
Cthulhu Dawn
őstag
A PC-s GTA IV óta nem vártam ennyire játékot. Aminek lehet az az oka, hogy egyedül ezzel a két játéksorozattal játszom.
Mindenesetre én is alig bírom kivárni a megjelenést. -
Thunderzolee
veterán
Jól van, azért tudjál ám aludni.
Tood, majd számolgass vissza, h még 8-at kell aludni, még 7-et..stb.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Bestbuy játékok
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Adobe Photoshop
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem is b.ssza a csőröm, hogy még így is előbb nyomhatják az x-esek, hogy nem is késik a pc-s verzió, dehát ez van. Amúgy fogadni mernék, hogy pénteken már tolhatjuk a duplavés verziót.