Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Eddig én is azt hittem, hogy 30k a plafon, de már egy 81k-s DT1350-el szemezek...
Fejhallgató próbára a fejhallgatós topikot tudom ajánlani (említve a cikk elején), privátban le lehet beszélni ilyesmiket!
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Köszi, az is, ha megfelelő célokra használja az ember! De hál' Istennek ez már van az a szint, hogy esetlegesen ha másként is lenne bevetve, akkor sem olyan szörnyő!

-
Alan[HUN]
senior tag
Hát, valóban, ha az M50 mélye kevés volt, nem biztos, hogy megfutnám!,) Nem lehet, hogy valami olcsó kínaiba futottál bele? Mert normál esetben max. a közepet lehet kevesellni, esetleg finnyogni a magasra, de potn mélyben virít!
P.S.: ntomkának köszönhetően lehet lesz az az 535 DT1350 is!

-
Alan[HUN]
senior tag
Igen, megint, de most szóltok először!

@krichd: azóta vettem én is újat, ég és föld a különbség...
De jó hallani, hogy csak az enyém volt kemény kiképzésnek kitéve, és az új bírni fogja!
@fattyu: és egy Cowonnal?
Nagyon távoli terv, mert aranyáron mérik szegényeket, illetve nem tudom, tényleg érezhetően jobb-e, vagy hordozhatónál K550/840 a határ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És ha véletlenül találok kuka mellett Staxot (HD580-al most olvastam rá példát