- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
Napfénysüti #28 üzenetére
Eddig én is azt hittem, hogy 30k a plafon, de már egy 81k-s DT1350-el szemezek...
Fejhallgató próbára a fejhallgatós topikot tudom ajánlani (említve a cikk elején), privátban le lehet beszélni ilyesmiket!
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
Napfénysüti #26 üzenetére
Köszi, az is, ha megfelelő célokra használja az ember! De hál' Istennek ez már van az a szint, hogy esetlegesen ha másként is lenne bevetve, akkor sem olyan szörnyő!
-
Alan[HUN]
senior tag
Hát, valóban, ha az M50 mélye kevés volt, nem biztos, hogy megfutnám!,) Nem lehet, hogy valami olcsó kínaiba futottál bele? Mert normál esetben max. a közepet lehet kevesellni, esetleg finnyogni a magasra, de potn mélyben virít!
P.S.: ntomkának köszönhetően lehet lesz az az 535 DT1350 is!
-
Alan[HUN]
senior tag
Igen, megint, de most szóltok először!
@krichd: azóta vettem én is újat, ég és föld a különbség...
De jó hallani, hogy csak az enyém volt kemény kiképzésnek kitéve, és az új bírni fogja!
@fattyu: és egy Cowonnal?
Nagyon távoli terv, mert aranyáron mérik szegényeket, illetve nem tudom, tényleg érezhetően jobb-e, vagy hordozhatónál K550/840 a határ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Digitális PlayStation 5 // 2 darab kontrollerrel //
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest