Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz MrCsiT #714 üzenetére

A HKP kilövésének kell ON-nak lennie, azt hittem egyértelmű, ha már 1x írtam. Ha megnézed, pont a HKP kilövése az ON állás, de hát ahhoz meg is kell nézni, meg látni sem árt. ;)
    Attól még lehet vmi (ATT számára) hülye bios a karidon, főleg, hogy elsőre az összes HD4850 karinak magasabb volt a 2D órajele.
    Mit értesz eltérő értéken? %-ot v. RPM-et? Változó a kártyáknál, enyémnél pl. 0% az 1020RPM. Lehet, hogy ez is a bios értelmezhetetlenségéből adódik. Sajna mindez csak találgatás az órajeleket illetően is, amíg nem állítasz be mindent rendesen, a cikkben leírtaknak megfelelően. A legtöbb embernek ugyanis az okozza a problémáit, hogy csupán megnézik, hogyan kell csúszkázni, ennél tovább nem foglalkoznak a beállításokkal. Ami még gázos, hogy már volt fent a CCC; ha minden nyomát lepucoltad, még mindig lehet, hogy valami mást állított el valahol, amit sosem találsz meg.
    Ha a szoftveres módban minden OK, használd azt; én még mindig a bios/ATT meg nem értésre gyanaxom leginkább. De mint azt már írtam, bios és beállítások tekintetében kérdezd meg a HD48x0 topic HD4850-tulajait, ők talán tudnak ATT-hoz megfelelő bios-t ajánlani (és persze ATT konfigurációt is).

Új hozzászólás Aktív témák