Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• puttputt

őstag

válasz KillBorn #160 üzenetére

Ez a Metro engem is kiborított.
    Először egy kolléga gépére húztam fel a Win8-at..., de ez volt az első, amitől (akkor még) valami "testreszabósdi pluginnel" megszabadultam. Körülbelül 2 percig volt látható a gépen, teljesen kiirtottam, amennyire lehet. Tán még a registryt is megturkáltam miatta. :DDD
    A pécé nem telefon felkiáltással.
    Nem mellesleg, egy másik kolléga pénteken kapta meg a Lumiáját. Remek készülék, de ha nem percekig kerestük rajta, hogy hol tud SIM PIN-t cserélni, akkor... (direkt nem böngésztünk utána...).
    Eléggé látványos és gördülékeny az is (mármint, a felülete igen eye candy), ugyanakkor a betűtípust élből cserélném. Akkora lóbetűk vannak a címben, mintha véletlen egy tabletes style került volna alá.

Még egy... A Cég egyébként kijelentette, hogy hosszú, elhúzódó vizsgálat szükséges ahhoz/addig, míg kijelenti, hogy a Win8 alkalmas belső, céges felhasználásra. Ez már jelent valamit...
    A Win7-et is csak mostanság kezdték szórni (most került az én gépemre is). Ezzel a "politikával" egyet tudok érteni.

• cairojack

aktív tag

válasz KillBorn #160 üzenetére

"Nem akarok beszólni, de meg kell nyomni egy windows jeles billentyűt a keyboardon és máris olyan mint a win 7."

Természetesen, ha ez az állítás igaz lenne, az ég egy adta világon senkit nem zavarna a W8. Mindenki happy lenne, nagy lenne a "bodogsá" és senki nem szidná, hogy mekkora egy hulladék. Sőt, talán még vennék is a népek. Így viszont felejtős. Nem fogok pénzt adni valamiért, amit rondának, idegesítőnek, és végletesen elbaxottnak tartok, és elég sokan vannak még így ezzel, az MS legnagyobb bánatára.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés