- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
emelhu
aktív tag
"Nekem Enterre új sort ad a kommentdobozban"
Na ez volt a MS első nagy ergonómiai t*k*nlövése. Amikor az Enter (DOS-ból jól megszokott mezőváltás) funkciót TAB-ra kavarták.
Ez is öncélú, csak a GUI elképzelésünk számít, a felhasználó meg le van sz*rva szempontú volt.
Mit ne mondjak évtizedes probléma és ma is kísért!Én ma is látom, hogy a felhasználók nem nyúlnak ÁT a tabig (eddig két Enter is az ujjuk alatt volt), hanem MEZŐNKÉNT egérrel átkattintanak a következőbe.
Megszoktuk? Meg! Kénytelenek voltak.
Van még percenként százas leütésszám az adatbevitelben? (ahogy én láttam DOS-os progiknál).
Nincs! Jobb? Nem, de kit érdekel? Van új "koncepció"!!!Így járunk majd a Win8-al is.
Vagy viszakoznak redmontban és visszadnak valami használhatót, vagy erőből lenyomják, lassítják+nehezítik a munkát, de haladni kell és ez van... -
törölt tag
Mondom én, hogy a Tab csodákra képes.
#272 oO7: a normál notin is kényelmetlen távolságban van már a monitor, ha tapogatni akarja valaki. Desktopon végképp használhatatlan. A desktopot pedig nem fogják átvenni a tabletek sosem, notiknál is rengeteg a kiegészítő kijelző, dokkoló, külső klavi megoldás, mert úgy használható rendesen. Az MS-nek pedig nem erőltetnie kéne valami elterjesztését, hanem a létező és felmerülő igényeket kiszolgálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Formula-1 humoros
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Formula-1
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest