- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD cserék
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Továbbra sem értem miért kell ezt a bazáros otvar kinézetű katyvaszt ráerőltetni az emberekre (telefonon, tableten, de PC-n aztán nagyon pláne, de a legdurvább, hogy mi a t.k.met keres szerveren). Teljességgel átláthatatlan. A Nokia már bele szaladt egy maflásban a p...csban nincsenek az eladásaik. a többi gyártó meg láthatólag nem töri össze magát, hogy ilyen terméket adjon ki. Jómagam lelkesen W8-al adtam el 1 - 2 gépet ügyfeleimnek. Lelkesen használták majd közölték köszönik de inkább W7. Azóta jómagam sem erőltetem. Amíg van W7 addig W7. Ilyen utálatot és ellenszenvet eleddig egyetlen egy Windows terméknél sem tapasztaltam. Súlyosan elcseszett az egész irányvonal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Trollok komolyan
- DUNE médialejátszók topicja
- LEGO klub
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest