Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Nekem az első két-három napban volt gondom a wifivel. Tízpercenként mértem speedtesten sebességet. Teljesen kiszámíthatatlanul belassult. Mivel egyes hírekben a GPS mellett a wifit is áztatták, arra gyanakodtam, hogy egyértelműen a Prime a hibás. DE NEM. A ROUTEREM ADTA MEG MAGÁT pár év után. Lecseréltem egy másik, itthon porosodó használt vacakra, és azóta gond nélkül működik.
Néha még üldözési mániából rámérek speedtesten. Igaz, hogy nem használom nagyon messze a routertől a Prime-ot (általában 2-3 téglafal), de mindig stabilan hozza a szolgáltató által biztosított értéket. Talán még jobban, mint az asztali gépem.
Távolabb még nem próbáltam. Majd, ha kisüt a nap, kiülök vele a kertbe. Ott az SGSII is alig talál már térerőt, de mondjuk az akkor is szépen tölt, ha felcsatlakozik, és csak egy pont van a wifi jelből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- HP ProBook 440 G8 i5-1135G7/8GB/256 SSD/14 " FHD laptop garanciával
- Acer Nitro 5 (17,3") i7-11800H, RTX 3060 + monitor + hűtőpad
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest