Hirdetés
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Akkor passzolom, mert nem igazán jut eszembe más lehetőség.
A saját sztorim az időzítéssel kapcsolatban még mindig fura a dolog, mert a bekapcsolás csak az 5GHz-ra volt engedélyezve, a 2,4GHz ki volt kapcsolva, és most reggel az is bekapcsolt, azt most manuálisan kikapcsoltam.
Ami viszont feltűnt, hogy most mikor a 2,4Ghz be volt kapcsolva és felcsatlakoztam rá lényegesen gyengébb volt a jelerőssége mint eddig volt, és gyengébb mint az 5Ghz nem kis eltéréssel, igaz hogy csak telefonnal néztem meg a jelerősséget de a mérés szerint míg 2,4GHz-n -40 és 45dB volt a jelerősség, addig 5Ghz-n -21dB-t mért a telefon, ami lényeges különbség, és olyan mintha a 2,4GHz vissza lenne fogva szoftveresen, mert régebben lényegesen többet tudott.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Jól felszerelt, de olcsónak semmiképp sem nevezhető routert villantott az ASUS.
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest