- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave Crank
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam egy ilyen gépet, Ryzen 9, 1TB, 24GB, GTX 1660 Ti verzióban.
Vásároltam hozzá egy USB3.0-s dokkolót is HZ-3A típusút.
Ma kezdtem el használni dokkolóval a notit.
Külső monitorra rá van kötve HDMI-n a dokkolón keresztül és azt vettem észre, hogy a képminőség sokkal rosszabb, mint a beépített kijelzőn, és annál is, mint amikor a notebook HDMI portján kötöm monitorra.
A monitor egy Lenovo ThinkVision 24"-s, aminek a DVI bemenetén van egy HDMI átalakító, hogy a HDMI belemenjen.
Van egy kb 10ezer Ft-os USB C hama dokkolóm, azon kirakva HDMI-re teljesen jó a kép.
Driver fent van a dokkolóhoz, anélkül nem is megy a dokkolóval semmi sem. BIOS frissítés is megvolt.
Valakinek esetleg ötlet?
Egyébként vissza fogom küldeni a dokkolót, mert amit kaptam töltőt hozzá, azzal tölteni se tudom a notit, hiába van hozzá 3 féle fej is, egyik sem jó.
Csak kíváncsi vagyok, hogy a dokkoló lehet rossz, vagy a 3.0 usb-n így menne ki a dokkoló HDMI kimenetére a kép esetleg?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest