- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Bugfix1984 #46 üzenetére
Én is közel nézem az ilyet. Annyira közelről, hogy ha közelebbről szeretném, akkor a pákához venni kéne mikroszkópot is.
Az ASUS laptopban nem prémium brand. Ha prémium, akkor pedig nagyjából mindegyik az.
Én minősítem a 300k-s cuccait is. Most vendégeskedett nálam 2 tag is a már bőven nem alsó házból és akkora epic failt amit most is kihoztak, hát, hogyan is fejezzem ki, ritka dolog. Szóval én tökre megértem ha bárki szapulja őket, tök jogos, alá tudom támasztani.
-
Tikakukac
titán
válasz
Bugfix1984 #42 üzenetére
Hooogyne
Jó látni, hogy a konzum agymosás perfekt műxik.
Az nem user fail ha az Asus elkottázza a gépek hűtését, hogy szériahibások lesznek az alaplapok vagy ha éppen a wifit elfelejtik a tervezéskor kirakni az alu fedlapon kívülre, hogy ne egy árnyékolt mobil sebességét tudják. 250k-ért mellékesen. Nem félreérteni, ezt tudja minden márka. De bizony van kint tömegmodelljük nekik ami úgy van elkottázva, hogy csuhajja.
Garanciális arányokról kérném akkor a hivatalos számokat, típusra lebontva. És a többi márkáét is, amihez hasonlították szintén típusra lebontva. Majd az összegzés mikéntjét és menetét. Annál rosszabbatt, mint mikor a levegőből meg szavazásokból és külső szervizekből összeszedünk fogalom nélkül dolgokat (ha egyáltalán igen és nem random oldal tálal egyet pár dolcsiért) majd kirakjuk a webre ahonnan be lehet trollkodni...nem tudok. Hivatalos statisztika a gépek szervizéletéről nincs kint sehol, nem is lesz, soha nem is volt. Ezt max olyan belsős emberek sejthetik talááán, akik ott dolgoznak és látnak egyet és mást. Földi halandó soha. Ha mondjuk én 5 gépből 3-4-et meg tudok tippelni, hogy ugyanaz lesz a hét 6 napján, akkor sejtésem lesz, hogy ott gond van. De még ez sem statisztika.
-
X Factor
addikt
válasz
Bugfix1984 #15 üzenetére
A legtöbb kommentelő azt se tudja miről beszél,csak ránéztek az árra és mivel elérhetetlen ezért leszarozzátok, meg azért mert TN panel.
Én példának okáért egy szóval nem emlÍtettem az árát, sőt mint írtam, ezzel a G-Sync lépéssel újra képesek piacot teremteni a TN panelnak, pedig egyre több konzumer háztartásból sikerült kiűzni.
A 24"-nál még ok, a gamerek szépen megmagyarázzák a 144hz-üket, mindeki elfogadja.
Ettől független a legtöbb user-nek elég zavaró lehet, h. a nagy méretből adódóan, már akár egy prohardver böngészése közben az oldalsáv széleinek szÍnei invertálódnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Medence topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest