Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

ASUS O!Play és moServices összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2102) jobesz válasza Egon (#2101) üzenetére


jobesz
tag

én túlvagyok a frissítésen ,tapasztalataim a következőek

sajnos az én r1 em bootcode 17 esw volt, ezért a reset gombos frissítés kiesett, maradt a putty telnet.

elsőre nekem is igen bonyolultnak tűnt,pedig nem az,mondjuk linux hoz soha nem konyítottam semmit, kér valami logint és jelszót, de 1 sorral átláphető és csak rebootolni kell amiután a fat formátumra formázott pendrive ról autómatikusan frissítési módba kerül a készülék,

én feltettem a bootcode 23 at, és rá a legújabb hd2 firmware 4in1 et.

hát a player igencsak megokosodott, online tv online rádió nagyon használható, facebook is jól megy,youtube videók 95% a indul ez a gyakorlatban úgy néz ki hogy mindegyik látszik kis képen,de némelyikre hiába nyomsz playt nem történik semmi az alattelőve is nyomsz és megy azonnal.

Ami pozitív, asztali gépem 2 magos win7, és a youtube videókat az o play 100% gyorsabban elindítja, valószínűleg ez betudható a kliensnek ami elő van telepítve a hd2 firmware ban.

kicsit lassú a menükezelés,de megszokható. virtuális billentyűzet kár hogy nem qwerty vagy qwertz, de az is megszokható.Összességében elmondható hogy használható ,és lényegesen több funkció és szolgáltatás érhető el az áttérés után.

Szerintem aki hd2 firmware en gondolokodik az próbálja ki..

Sonymdr cd550,,mdr-cd580 /AKG k371/ Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.