Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
airwawes
üzenetére
akkor majd jön reset pajtás és megoldja
mondjuk sok modult kipróbáltam már a razr-on az elmúlt fél évben és egytől se volt semmi gondja. nyilván alfa/béta/gamma modulokkal nem kísérletezem, tabra meg csak azt rakom ami kell. csak xposed miatt nem kezdeném el berhelni a recovery-t mert ha azt sikerül elb.ni akkor az nem jön helyre egy reset-el. razr-ra a safestrap egy apk, itt meg fél óráig pöcsölni kell 18 lépésben pc-vel, közben meg bőszen imádkozni hogy nehogy valami gebasz legyen. maximum ha tudna utána kávét főzni reggel meg ágyba hozni a reggelit akkor talán megérné. nekem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
mondjuk sok modult kipróbáltam már a razr-on az elmúlt fél évben és egytől se volt semmi gondja. nyilván alfa/béta/gamma modulokkal nem kísérletezem, tabra meg csak azt rakom ami kell. csak xposed miatt nem kezdeném el berhelni a recovery-t mert ha azt sikerül elb.ni akkor az nem jön helyre egy reset-el. razr-ra a safestrap egy apk, itt meg fél óráig pöcsölni kell 18 lépésben pc-vel, közben meg bőszen imádkozni hogy nehogy valami gebasz legyen. maximum ha tudna utána kávét főzni reggel meg ágyba hozni a reggelit akkor talán megérné. nekem