- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
válasz
donjohnson #3155 üzenetére
Szerintem nincs semmi olyan ebben a kitkatban ami miatt fontos lehetne a tabunkra. A memória optimalizáció csak az 512-es kütyüknek lényeges, nekünk nem. Eddig se volt gond a memória management-el. Ami programok nem indulnak el, vagy szarul mennek, azoknak se valószínű, hogy az 1g rammal lenne a gondjuk.
Amit részemről szívesen láttam volna, az az art. Jó lett volna előre fordítani. De elvagyok nélküle, mert a 4magos proci szerintem nem sokat szöszöl. Ennyi még bőven belefér.Hogy azt írták, nem lesz kitkat? Én ezen nem csodálkozom. Mint már hónapokkal ezelőtt írtam, ez a tab, nem zászlóshajó. Egy rendszerfrissítés, ha minőségileg akarják csinálni, nem két nap, és nem két dodó. Márpedig az asus egyik fő vonzereje a minőség.
Egy eladott tab, csökkenti annak az esélyét, hogy az illető, egy drágább, nagyobb profitot termelő tabot vegyen. Ha az illető már meglévő tabbját nagyon támogatjuk, akkor sose fog venni újjat. (Főleg, ha a vas eléggé jó benne, hogy hosszabb távon kiszolgálja az igényeit, márpedig ez a tab ilyen...) Valamivel rá kell hát kényszerítsék középtávon az embereket újabb tab vásárlására, és ennek egyik lehetséges módja, hogy eljáratjuk az időt a rendszere felett. Ezért olyan gyűlöltek a custom romok a gyártók szemében.
Ha esetleg érdekel valakit egy rendszerfrissítés készülésének folyamata, akkor itt találhat egy jó kis infografikát: link
Nekem ez a véleményem. -
glehel
senior tag
válasz
donjohnson #3155 üzenetére
én ismerem a kitkatot azt használom is a telefonon, de ezen a tabon nem látom értelmét.
4 maggal szerintem ez még nem nevezhető gyenge hardvernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- További aktív témák...
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest