Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Hát nekem volt vele gondom,pl:mintha érzéketlen lenne(azt hittem kijelző/fólia hiba),volt hogy nyomtam egy betüt/spacet/számot és kihagyta(sokszor nem is egyet),nem tudtam vele gyorsan gépelni....olyan érzésem volt,mintha rezisztív kijelző lenne-még azt hittem én vagyok béna-de a gogli bill meg nem csinálja,azzal meg állandóan javítgatnom kellet....meg ha beírtam pár betüt és a felajánlott szót kiválasztottam nem rakot utánna szóközt(pedig be volt állítva).....szal ilyenek,de ez másnak is volt....
Jégkoko
Nem toom erre gondolsz-e,de ha elindítasz egy appot és utána a minialkalmazásokból elindítasz egy másikat,akkor fut párhuzamosan...pl youtube video megy-->minialkalmazásból net böngetőt használsz...stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Samsung Galaxy S25 / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő